NUON groene energie deal: GRATIS Samsung Galaxy Tab A 10.1 bij de overstap

Duurzame energie is nú aan het groeien. In de toekomst zal het van eminent belang zijn om duurzame energie te produceren en leveren. Het gebruik van grijze stroom zal hoogstwaarschijnlijk ingedamd worden. Het milieu heeft heel veel geleden en moet geholpen worden aan herstel. NUON helpt een handje door i.p.v. grijze stroom nu duurzame energiebronnen te gebruiken om stroom op te wekken.

NUON heeft diverse ‘groene’ contracten die ervoor zorgen dat de consument groene energie afneemt en ook nog wordt verwend. een presentje af en toe krijgen is wel meegenomen, vooral als het dagelijks gebruikt kan worden. NUON heeft nú een contract aan te beiden die behalve groen ook nog een presentje oplevert voor de afsluiter. Dat is  NUON Groen uit Nederland Vast en NUON VastePrijsGas met CO2-compensatie(tot 1 jaar). Stap over en lever uw bijdrage!

Hoe is dit contract samengesteld?

Belangrijk is dat de overstapper meer voordelen moet hebben na de overstap. Dit contract heeft tal van voordelen waaronder:

  • Groene stroom afkomstig van de bronnen: water, wind en zon
  • Gas met CO2-compensatie
  • Vaste prijzen voor stroomen gas tot 1 jaar
  • Samsung Galaxy Tab A 10.1 cadeau ter waarde van € 279,-
  • Overstapservice – eenvoudig en volgens de regels

Dit zijn dus de voordelen die u zult genieten bij de overstap naast de reeds voordelige tarieven. Natuurlijk zijn er spelregels die u moet naleven indien u wilt overstappen. Deze zijn meer bedoeld om de partijen te beschermen.

Vergelijken van energie nooit uit de tijd

Aanbiedingen komen en gaan. De markt is zeer concurrerend en dat maakt het spannend. Er worden zeer regelmatig door haast alle spelers op de markt energie aanbiedingen geplaatst. Welke is de beste voor u? Gaat u er wel voordeliger vanaf komen? Allemaal vragen die u kunt beantwoorden door energie te vergelijken. Maakt u dus gebruik van deze mogelijkheid en maak op basis van uw verbruikswaarden voor stroom & gas een berekening. Laat het voordeel niet aan u voorbij gaan.

Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie