NUON geeft JBL Everest koptelefoon cadeau bij 3-jarig energiecontract

Tijd om uit te kijken naar een andere energieleveracier? Wilt u het vermijden om variabele energiekosten te betalen? Dan moet u stappen ondernemen. Het eerste dat u kunt doen is het vergelijken van energie. Er zijn verschillende energiebedrijven die u tal van aanlokkelijke energiedeals zullen aanbieden. Het ligt dan aan u als consument om een goede energievergelijking te maken en de correcte overstap te ondernemen. Ook NUON heeft een heel mooie aanbieding lopen. Dat is namelijk het driejarig NUON energiecontract met als cadeau een JBL Everest koptelefoon. Deze heeft een waarde van maar liefst €249,-. De energievergelijker zal u helpen om de juiste energiedeal zichtbaar te maken voor u. Het is zeer simpel te doen op basis van uw energieverbruik en het woonadres. Heel snel te berekenen.

Gratis JBL Everest koptelefoon bij de overstap

De gratis JBL Everest koptelefoon brengt u direct in contact met muzikaal vertier op een ander niveau. Het zal mogelijk zijn voor u om ten eerste 25 uur draadloos te genieten van muziek en het heeft ook nog een goede pasvorm. Deze koptelefoon is byzonder licht en is gemaakt van hoogwaardige materialen.

Wat voor andere ‘features’ heeft deze koptelefoon? De oorschelp beschikt over handige aanraaksensoren. dat beidt de mogelijkheid om snel Google Assistant in te schakelen. Dat zal u in de gelegenheid stellen om te wisselen tussen muzieknummers. Ook als u een oproep tussendoor krijgt zal u deze simpel kunnen beantwoorden. Het nummer welke afspeelt zal automatisch gestopt worden en u zal een glashelder handsfree gesprek kunnen voeren.

De batterij heeft een oplaadtijd van twee uren, waarna uw JBL Everest koptelefoon weer kunt gebruiken. Het heeft een nieuwwaarde van €250,- en u krijgt het gratis bij de overstap naar het driejarig NUON energiecontract. 

Krijgt u de JBL Everest koptelefoon direct bij de overstap?

Indien u besluit over te stappen naar NUON volgt er natuurlijk een proces. Op het moment u energie krijgt geleverd van NUON mag u uw JBL Everest koptelefoon verwachten. NUON zorgt ervoor dat u binnen twee maanden nadat ze zijn gestart met het leveren van stroom en gas op uw leveringsadres uw cadeau ontvangt. U heeft dan reeds een of twee termijnbedragen voldaan. Per mail krijgt u dan een unieke vouchercode. Deze code kunt u dan gebruiken om uw bestelling te plaatsen. Verder is het dan afwachten, u krijgt het thuis geleverd.

Overstappen van energieleverancier na een goede vergelijking

Bent u het zat om steeds verhoogde tarieven te betalen? Dan moet u echt stappen ondernemen om energie te vergelijken en uiteindelijk overstappen. Gebruik de handige energievergelijker en indentificeer de ideale energieleverancier op basis van uw verbruik. Wat heeft u nodig? Om te vergelijken heeft u nodig: het verbruik en de postcode/huisnummer. Vergeet u ook niet om de actievoorwaarden te bekijken die gekoppeld zijn aan de verschillende energie aanbiedingen. dat zal u een idee geven van wat u kunt ondernemen en wat niet. Vergelijk energie en bespaar tot wel €500,- met een simpele online overstap.

Wees wijs en vergelijk!

 

Plaats een reactie