NUON geeft gratis Dyson stofzuiger bij energiecontract

Wilt u verrast worden met een presentje bij uw eerstvolgende overstap? Is dat iets waarnaar u echt uitkijkt? Dan mag u een NUON contract kiezen als volgend contract en dan een gratis Dyson stofzuiger ontvangen.

Wat houdt deze actie in? U krijgt gedurende een jaar stroom en gas geleverd van NUON tegen een vaste prijs. Geen verrassingen en u krijgt ook nog een gratis Dyson stofzuiger toegestuurd tot aan huis. Lijkt deze deal u iets? Dan even goed doornemen.

Gratis stofzuiger van het merk Dyson

Het merk Dyson is een enorm populair stofzuigermerk. Er worden regelmatig reclames van dit merk vertoont op de nationale televisie. Volgens reviews is dit merk kwalitatief goed. De Dyson stofzuiger is een snoerloze, waardoor u zelfs de moeilijkste plekken in huis aandoen met dit model. Het is voorzien van een Dyson V6 Cord-Free besturing waar u ruim 20 minuten mee aan de gang kunt alvorens het weer geladen moet worden. Waar kan het gebruikt worden? Dit model kan in vrijwel iedere woning gebruikt worden. Goed te gebruiken bij zowel laagpolige tapijten als harde vloeren. En dit krijgt u dus bij een overstap naar het 1-jarig NUON energiecontract.

Energie-actie met meerdere voordelen

Een cadeau krijgen bij de overstap van energieleverancier is heel leuk. Vooral  als u een stofzuiger krijgt met een winkelwaarde van maar liefst €320,- krijgt. u krijgt het fysiek in henaden en kent de waarde. Het is toch wel iets anders dan een cashback- aanbieding. Het totaal pakket van het NUON 1- jaar contract ziet er als volgt uit:

  • Stroom & Gas tegen vaste prijzen
  • Overstapservice van NUON
  • 14 Dagen bedenktijd na ontvangst van de bevestiging 
  • U geeft NUON aan op welke dag u het termijnbedrag wenst te incasseren
  • Persoonlijke service van NUON servicedesk

Wilt u de Dyson stofzuiger ontvangen? Dan moet u het energiecontract aangeboden door NUON beter bekijken. Gaat u liever voor een cashback-actie? Ook goed, want er zijn genoeg energie aanbiedingen waaruit u kunt kiezen. De energievergelijker op GoedkoopsteEnergie.com staat gereed om u van dienst te zijn.

Belangrijk te weten

Online overstappen is zeer simpel, maar dan moet u wel in de positie zijn om dat te doen. Elke energieleverancier geeft u daarom middels verschillende voorwaarden aan als het mogelijk is voor u om op dat moment over te stappen. Ook NUON heeft een lijst aan voorwaarden waaraan u zich dient te houden om in aanmerking te komen voor de overstap. Een paar voorwaarden zijn ondere andere:

  • Het termijnbedrag moet middles automatische incasso voldaan worden. Op deze manier krijgt u de gratis Dyson stofzuiger;
  • Stroom-en gastarieven staan vast voor een jaar . Echter kunnen overheidsheffingen, netbeheerkosten en btw wel wijzigen . Daar heeft de energieleverancier geen invloed op;
  • Loopt uw contract binnen zes weken af? Dan mag u de overstap ondernemen. Duurt het iets langer? Wacht dan maar rustig totdat de tijd ‘rijp’ is;
  • Deze actie is alleen voor nieuwe klanten. Bent u al verbonden aan NUON? Bekijk dan acties zoals NUON exclusief . Of sterker nog: vergelijk opnieuw en stap weer over naar een andere energieleverancier. Kies er dan voor om energieleveranciers te vergelijken.

De Dyson stofzuiger ontvangt u thuis nadat NUON een aanvang heeft gemaakt met het leveren van stroom op het leveringsadres. Dat kan zijn een periode van 4 tot 6 weken gemiddeld. Ondertussen heeft u zelfs al een keer of twee het termijnbedrag van NUON betaald.

Energie toetsen?

U heeft nu eenzijdige informatie gehad. Grotendeels tenminste, maar u wilt breed de markt bekijken. U bent op zoek naar voordelen. Begin dan direct met energie vergelijken. U heeft nodig uw postcode + huisnummer en het verbruik. De data is leidend als het gaat om het berekenen van de voordeligste aanbieder. U zal dat ook terugzien in het resultaat. De goedkoopste energieleverancier komt altijd aan top van de lijst te staan. De doorlooptijd van een goede overstap is nog geen 5 minuten. Probeert u het, overstappen loont! Bekijk de energie aanbiedingen en kies er eentje uit. Bespaar honderden euro’s.

Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie