Nuon energie met gratis tablet en 10 e-books

nuon gratis tablet energie actieNuon energie met gratis tablet actie? Nuon heeft weer een speciale actie! Wie nu kiest voor een 1-jarig contract krijgt een tablet van een Samsung tablet. Het betreft hier overigens niet zomaar een tablet, maar de Samsung Galaxy Tab E t.w.v € 199,-. Daarnaast ontvangt u nog eens 10 gratis e-books.

Zodra u heeft aangegeven gebruik te willen maken van de Nuon energie actie met daarbij een gratis tablet ontvangt u per e-mail een speciale Nuon actie vouchercode. Met de vouchercode is het mogelijk om de tablet te bestellen. Door de vouchercode te gebruiken zult u zien dat de tablet gratis is waarna deze op uw adres thuisbezorgd kan worden. Nadat u de gratis tablet van Nuon thuis heeft ontvangen ontvangt u ook een extra voucher om nog eens 10 gratis e-books te bestellen.

Naast een gratis tablet ook nog eens 10 e-books

Naast een gratis tablet en de tien gratis ebooks krijgt u ook nog eens 5% korting op het leveringstarief van stroom. Dit voordeel kan nog verder oplopen als u na 1 jaar ook nog eens besluit om langer klant te blijven van Nuon. In totaal kunt u tot wel 25% korting krijgen. Deze korting staat ook wel bekend onder de noemer “Blijven loont”. Nuon biedt daarnaast een voordelig vastrechttarief van €3,25 per maand voor stroom en €3,75 per maand voor gas.

Gratis Tablet actie van Nuon vergelijken

Wilt u weten of u met de Gratis Tablet actie van Nuon de goedkoopste energie geleverd krijgt in vergelijking met andere energie aanbiedingen op deze website? Ga dan even naar onze energievergelijker om te ontdekken hoeveel de energiekosten bedragen van alle andere aanbiedingen en hoeveel u dat precies kan schelen.

Plaats een reactie