NUON aanbieding: Samsung tablet + een GRATIS energiescan bij 1 jaar Vaste Prijs contract

De energiemarkt staat op het punt om een zware test te ondergaan. Binnenkort gaan de verhogingen op energiekosten in waaronder de gevreesde energiebelastingen. Die zullen de komende periode veel besproken worden, omdat men er nog niet helemaal uit is. Wat wel een feit is: U gaat meer betalen voor energiekosten. NUON wilt u in deze toch wel een lichtpunt bezorgen. Als energieleverancier is het prioriteit om de klant op maat te bedienen. De verhogingen zijn in aantocht en NUON heeft zeker dat ook meegenomen in hun campagne. Wat gaat NOUN doen voor de consument?  Een mooie vraag en het antwoord is simpel. De klant nog vóór de verhoging voordelig contract aanbieden zonder de verhoging. Welk contract van NUON is het beste? Er zijn er meerdere contracten. Maar in dit geval bespreken we het 1 jaar Vaste Prijs contract uitvoerig. Een kortlopend contract met langlopende voordelen.

Voordelen/nadelen van het 1 jaar Vaste Prijs contract van NUON

Op zakelijk vlak moet er altijd transparant omgegaan worden met de klant. NOUN heeft een bepaalde code gekoppeld daaraan. Deze leverancier legt alles voor u op tafel. De voor- en nadelen van het contract mogen u bekend zijn. Hierdoor weet u van te voren waarmee u akkoord gaat en het. Geen onaangename verrassingen dus! We bekijken samen met u de voor-en nadelen van het contract. Om te beginnen met de voordelen. De voordelen omvatten onder andere:

  • Uw prijs voor stroom en gas blijft onveranderd voor de duur van 1 jaar
  • CO2-compensatie bij gas
  • in Nederland opgewekte Groene stroom uit wind, water en zon
  • Cadeau: Samsung Galaxy Tab E 9.6 ter waarde van €155,-
  • Energiescan, geheel GRATIS

De nadelen moeten ook gedeeld worden en deze zijn:

  • U gaat uw huidige energieleverancier gedag moeten zeggen
  • U komt pas in aanmerking voor de cadeaus als u stroom én gas afneemt bij NUON( uniek pakket)

Hoe voordelig komt u uit met dit contract?

Dat gaat u met behulp van de energie calculator op de website van GoedkoopsteEnergie.com doen. U voert de verbruikswaarden van stroom en gas in samen met het aansluitadres(werkelijk verbruik). Op basis hiervan krijgt u een gemiddeld bedrag op scherm. Blijft uw verbruik onveranderd? Dan gaat u dat bedrag dan betalen gedurende de duur van het contract.

Het voordeel gaat u bij dit contract niet alleen zien in geld, maar ook in de vorm van andere zaken. U krijgt als cadeau  een Samsung Galaxy Tab E 9.6 ter waarde van €155,- en ook nog een GRATIS energiescan. De scan helpt u met tips om het energieverbruik nog meer omlaag te krijgen. Twijfelt u nog over de voordelen? Dan heeft u nog altijd de vrijheid om uit te kijken naar andere energie aanbiedingen op GoedkoopsteEnergie.com.

Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie