NUON aanbieding: Gratis Samsung tablet +een gratis energiescan bij 3 jaar vast contract

Nuon is één der toonaangevende bedrijven als het gaat om het produceren én leveren van groene energie. In Nederland en ook daarbuiten (Duitsland, België)werken ze hard om de klant te voorzien van kwaliteit. Energie is een serieuze zaak en dat komt ook tot uiting in de dienstverlening van Nuon. De klant verdient het beste en Nuon zorgt ervoor dat ze dat dan ook leveren. De energiemarkt is een vrij concurrerend. Nuon zorgt ervoor dat ze altijd hun zaken goed regelen waardoor de klant uiteindelijk profijt eruit haalt. Het voordeel kan op verscheidene manieren gepresenteerd worden aan de klant. Het zij in de vorm van een scherpe prijs, cashback vergoeding of als het kan ander presentje. Een contract dat ook  voordeel met zich meebrengt is het 3 jaar Groen uit Nederland en Nuon VastePrijsGas met CO2 compensatie. U krijgt namelijk een Samsung Galaxy Tab E 9.6 t.w.v. €199,- GRATIS!

Nuon 3 jaar vast aanbieding: Gratis Tab E 9.6 + Gratis energiescan

Bent u toe aan de overstap? Wilt u nu wel een goed geregeld pakket voor langer termijn? Dan heeft Nuon de uitkomst voor u. U kunt zich verbinden aan Nuon met het 3 jaar Groene stroom en VastePrijsGas contract. Gedurende de periode van 3 jaar hoeft u zich niet druk te maken over eventuele prijsaanpassingen.U krijgt dus stroom en gas met een vaste prijs tot 3 jaar. Als extraatje krijgt u verder de Samsung Galaxy Tab E 9.6 ter waarde van €199,- cadeau(GRATIS). Dit natuurlijk na doorloop van het proces van goedkeuren van uw contract.U wordt wel door het proces heen geholpen. Bereken zelf uw te betalen bedrag door simpelweg op de website van goedkoopsteenergie.com uw verbruikswaarden in te vullen en natuurlijk het gewenste contract. De rest komt automatisch.

Gratis energiescan

Naast de gratis Samsung Tab komt u ook in aanmerking voor een gratis energiescan. U maakt een afspraak en wordt bedient op persoonlijk energieadvies. Dat gebeurt middels een videogesprek waarin u tips krijgt hoe energie te besparen. Dat gaat lekker vanuit huis, via uw smartphone of gewoon tablet of laptop. U doet een wandeling door uw huis en de energieadviseur volgt het geheel live. De zekerheid is er dan dat u zeker tips krijgt waar u écht wel voordeel uit kan halen. Is uw overstap succesvol verlopen dan krijgt u toegang tot Mijn Nuon. Afspraken maken gat dan veel vlotter. Maakt u er gebruik van, want de actie loopt tot en met 31 augustus 2017.

Goedkoopsteenergie.com zorgt ervoor dat u de hoogte bent van de laatste aanbiedingen op het gebied van energie. Wilt u gewoon een hoogte krijgen van de scherpe prijzen? Check dan de energievergelijker , u kunt dan alle gemiddelde bedragen laten berekenen op basis van uw verbruik. Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie