Nuon aanbieding: € 200,- Cashback korting bij 1 jaar VastePrijsEnergie contract

NUON staat reeds jaren in dienst van de gemeenschap. Met een klantenbestand van ruim 1,9 miljoen is het bedrijf zeker niet meer weg te denken. Waarom NUON? Als het om groene stroom gaat is NUON de grootste opwekker van Nederland. En ze willen u ook heel graag erbij hebben. Hoe meer mensen groene energie gebruiken des te beter het is voor het milieu. Wat biedt NUON u aan als consument? Deze energieleverancier biedt u groene stroomen gas tegen zeer scherpe tarieven. En om nog meer voordeel te halen kunt u een VastePrijsEnergie contract van 1 of 3 jaar afnemen. Het leuke van deze contracten is dat u in aanmerking komt voor de € 200,- cashback korting  naast de andere voordelen.

Kortingen worden door haast alle energieleveranciers aangeboden. De marktsituatie maakt dat er altijd naar voordeel uitgekeken wordt door de consument. En terecht! NUON heeft dan ook haar contracten aangepast om u zodoende altijd scherpe prijzen aan te bieden. Wilt u aan de hand van een voorbeeld weten hoe voordelig een contract van NUON kan zijn? We houden het simpel. We kiezen een verbruik van 1840 kWh voor stroom en 1100 m³ voor gas bij een 1 jaar VastePrijsEnergie contract. Door de waarden in te voeren op de website van GoedkoopsteEnergie wordt er een gemiddeld bedrag voor u berekend. Voor het 1 jaar  contract betaalt u gemiddeld per jaar een bedrag van € 962,07 voor groene stroom en gecompenseerd gas. Dit bedrag betaalt u na verrekening van de € 200,- cashback korting.

NUON aanbiedingen

Nuon heeft naast het 1 jaar contract ook andere contracten die ze aanbieden. Het 3 jaar VastePrijsEnergie contract en het modelcontract van NUON doen het ook heel goed. Uitgaande van het bovenstaand verbruik betaalt u voor het 3 jaar vast contract gemiddeld € 956,28 per jaar. Uiteraard ook na aftrek van de € 200,- cashback korting. Het modelcontract van NUON biedt u de ruimte om zolang als u wilt verbonden te blijven aan het bedrijf. Het is ieder moment opzegbaar vandaar. Maar dat neemt het voordeel niet weg. Ook dit contract is zeer scherp in prijs. Check dan op de website wat u gaat betalen voor deze contracten. U bezoekt GoedkoopsteEnergie.com en kiest indien u wenst over te stappen de desbetreffende leverancier. U vult uw geschat verbruik in voor stroom en CO² gecompenseerd gas in en de rekenmachine maakt binnen enkele ogenblikken een calculatie.

GoedkoopsteEnergie.com brengt de consument en leverancier bij elkaar. U kunt op de website de leveranciers  contracten voor energie vergelijken, de allerlaatste energieaanbiedingen opzoeken of gewoon wat nieuws over energie gerelateerde zaken lezen. We houden het simpel en dat is het verschil. Wees wijs en vergelijk!

 

Plaats een reactie