NOUN tijdelijke aanbieding: kies voor het 1 jaar contract en geniet van een GRATIS 2 dagen arrangement in een Fletcher hotel

Groene stroom en gas wordt nu door meerdere leveranciers opgewekt en geleverd. Er heerst dus een zeer gezonde concurrentiestrijd die  de komende tijd alleen maar beter kan worden. Mede door de ‘gezonde’ concurrentie worden de energieleveranciers steeds creatiever bij het aanbieden van nieuwe contracten. NUON is energieleverancier, één van de grootste in Nederland, die ook aan klantenwerving doet. Elke klant die zich aansluit bij NUON is zich van bewust dat het tijd is voor verandering. Die verandering is nodig om de wereld te redden. Hoe meer groene stroom en gas wordt opgewekt en geleverd, des te beter het zal gaan met het milieu. Nuon levert duurzame energie uit warmte, wind en zon. En dat altijd met een EXTRA ,vooral voor de mensen die willen overstappen. U wordt dan echt gepast verwelkomd door NUON.

Tijdelijke aanbieding: bij een 1 jaar contract van NUON krijgt u een arrangement t.w.v. €199,00 geheel GRATIS bij de Fletcher hotels (all-in)

Nuon heeft een heel romantische aanbieding die van tijdelijke aard is. Bij het overstappen en sluiten van een 1 jaar contract bij NUON(NUON  VastePrijsEnergie 1jaar) is er een aanbieding waarbij u een cadeaubon krijgt. Aan deze bon is een 2-persoons-all-in arrangement van Fletcher hotels gekoppeld ter waarde van €199,-. Er is keuze uit ongeveer 80 fletcher hotels. Dit arrangement bestaat uit een paar leuke attracties waaronder :

  • Een overnachting in het hotel met een uitgebreid ontbijt.
  • Daarnaast krijgt een 4- gangen diner in een 3-sterren hotel (gratis). Is het een 4-sterren vestiging van Fletcher dan kunt u met bijbetaling van €20,- (voor 2 personen) ook genieten van een 4-gangen diner. U dient er wel rekening mee te houden dat de kosten voor betalen en het boeken niet inbegrepen zijn bij het arrangement. ( Het arrangement is niet geldig in: Fletcher Hotel Amsterdam, Hotel -Restaurant Middelburg, Hotel Gilde en Fletcher Boutique Duinoord)
  • Wilt u het maken tot een weekenduitje? Dat kan ook geregeld worden, er komt wel een weekendtoeslag per persoon bij van €5,-.

U komt naast deze cadeaubon ook nog bij de overstap in aanmerking voor de NuonBlijvenLoont-korting van 5% ( loopt op tot 25% na verlengingen). Bent u dus toe aan een overstap om welke reden dan ook? Overstappen naar NUON loont! Bent u reeds klant bij NUON dan kunt u de andere NUON aanbiedingen volgen die voor u bestemd zijn. Deze aanbieding is voor nieuwe klanten.

Goedkoopsteenergie.com is de website waar u terecht bent voor het vergelijken van energie. Voor uw verbruikswaarden voor stroom en C02 gas dan in en binnen enkele tellen weet u wat uw gemiddeld betaalbedrag zal zijn voor dat jaar.  Zo kunt u de beste aanbieding voor u al gauw ontdekken. Ook voor de laatste energieaanbiedingen kunt een kijkje nemen op goedkoopsteenergie.com. Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie