Nog meer voordeel via Vastelastenbond

De Vastelastenbond is dé vereniging die strijdt voor vermindering van uw maandelijkse lasten . Sedert de oprichting in 2004 wordt er gestreden tegen hoge woonlasten . De effectiviteit van de vereniging is vanwege het onafhankelijk functioneren en de zichtbare besparingen voor leden niet onverdienstelijk. De Vastelastenbond biedt door de kracht van het collectief scherpe tarieven en daarnaast ook nog kritische begeleiding over het aanbod van ondoorzichtige producten en voorwaarden. Er wordt marktonderzoek gedaan en de leden krijgen de informatie over de valkuilen en verdienmethoden van de aanbieders.  De Vastelastenbond streeft naar het beste aanbod op het gebied van prijs en kwaliteit verhouding.

Kracht van het collectief

Door het collectief laten behartigen van belangen brengt voordelen met zich mee zoals :

  • Doorlopende scherpe tarieven en correcte voorwaarden. Het aanbieden van éénmalige actiekortingen of ‘presentjes’ is hier niet van toepassing. Het collectief gelooft in scherpe en doorlopend lage tarieven. De besparing is op deze manier meer voor de consument dan de keuze voor een éénmalige aanbieding bij overstap.
  • Preventie en oplossen van klachten . Afspraken over doorlopend lage tarieven zijn primair , maar er worden ook duidelijke producten met heldere voorwaarden aangeboden.Onaangename verassingen worden door transparantie dus voorkomen op de eerste plaats. Bij klachten dus een 100% oplossingsgarantie!

Hoe werkt het via de Vastelastenbond?

Vastelastenbond is aanbieder van verscheidene energiecontracten die passen bij de wensen van de leden van het inkoopcollectief. Elk jaar moet automatisch het goedkoopste contract op de markt gekozen worden , middels de Switch Service. De Switch Service zorgt ervoor dat het lid elk jaar automatisch naar het goedkoopste energiecontract wordt overgezet. De bond zorgt voor de verdere afhandeling van het totaal proces van de overstap en dat slechts tegen betaling van € 29,50 per overstap. Alleen de meterstand wordt aan een andere partij doorgegeven en natuurlijk de ontvangst van de nota van desbetreffende leverancier. De bond onderhandelt altijd voor lage tarieven , maar ook heldere en eerlijke voorwaarden ten voordele van zijn leden. Geen valse voorwendselen in de contracten dus! De Vastelastenbond geeft een tijdige melding bij afloop van het lopend contract (Switch Service)  . De overstap naar een andere aanbieder van energie op de markt wordt dan in stelling gebracht. De goedkoopste contracten worden elk jaar doorgelicht en de  aanbieders worden in beeld gebracht.

Voordeel nu bij Vastelastenbond

De contracten die nu bij Vastelastenbond de laagste zijn hebben een goede doorlichting doorstaan . Er wordt aangeboden het 3 jaar vast contract met een korting van €60 voor het bedrag van €1.036,66 per jaar . Een maand uitgave van €86,39 , Supervoordeel! Daarnaast ook het 1 jaar vast contract van €1077,45 per jaar. Een zeer scherpe maandelijkse last van €89,79 .

Deze tarieven zijn op basis van een verbruik  van 1840 kWh voor stroom en 1100 m³ voor gas.

GoedkoopsteEnergie.com helpt verder met de energievergelijker  om de scherpste aanbieders en hun contracten te tonen .

Plaats een reactie