NLEx Alles-in-1 vanaf €29,95 en €25 korting voor NLE energie klanten

De Nederlandse Energie Maatschappij mag zich nu ook telecomprovider noemen en bieden dan ook NLEx aan. NLEx is een nieuw onderdeel van de energiemaatschappij waarbij zij Alles-in-1 pakketten aanbieden. Gewoon gebruik maken van de standaard? Dan krijgt u 20 Mb/s download en 1 Mb/s upload snelheid. Een tv pakket waarbij u 70 verschillende zenders tot uw beschikking heeft en 30 zenders zijn te bekijken in HD kwaliteit. Ook vast bellen behoort tot dit Alles-in-1 pakket daarbij maak je gebruik van Interactieve televisie van KPN met een standaard tv-ontvanger.

Gratis WiFi versterker voor betrouwbaar internet

U ontvangt ook nog eens een gratis WiFi versterker zodat u zonder problemen overal kunt internetten in huis. Bijkomend voordeel voor bestaande klanten die energie en gas afnemen van NLE die krijgen ook nog eens een eenmalige korting van €25 wanneer ze alles-in-1 gaan afnemen.

Of gaat u voor glasvezel internet?

Houdt u van snel internetten? Ga dan voor Glasvezel internet met 50/50 down en upload a €43,50 p/mnd of 100/100 down en upload voor €51 p/mnd. Kijken de kinderen graag tv dan kunt u aanvullende pakketten kiezen zoals het Kids pakket voor €5 extra per maand. Of kies de optie onbezorgd opnemen voor uw favoriete series en films voor €5 per maand. Het standaard pakket is er vanaf €29,95 en heeft een looptijd van 12 maanden.

Plaats een reactie