NLE Overstapvoordeel: bij het sluiten van een 3 jaar contract krijgt u €160,- bonus(korting)!

NLE is sedert het jaar 2005  aanbieder van energie(groene stroom en CO2 gas). Ze noemen zich de uitdager onder de energieleveranciers en dat pakt goed uit. Ze voelen zich nog steeds gedreven om de consument steeds voordelig uit te laten komen. Vandaar dat ook ervaren energie-inkopers zijn. Het moet wel, anders kunnen ze geen knetterscherpe energieprijzen aanbieden. Ondanks NLE zelf inkoopt kunt dan nog zelf kiezen van waar u wilt dat uw elektriciteit vandaan gehaald wordt. NLE geeft u de keuze uit 2 duurzame energiebronnen nl. Nederlandse wind en Europese wind. U bepaalt dus zelf welke ‘groene’ stroom u wilt en ook hoe voordelig het u kan doen uitkomen. Daarnaast krijgt u ook nog EXTRA korting op de contracten die NLE u aanbiedt. In dit geval bekijken we het 3 jaar vast contract en de te gekke korting daarop.

Stap over naar NLE en krijg bij het 3 jaar vast contract €160,- bonus!

Het is raadzaam om zo snel als mogeljk uw contract vast te leggen. De komende periode zullen er wat verhogingen volgen op uw energiefactuur. Dat komt onder meer door de belastingen die zullen toenemen (ODE en energiebelasting). Maar dat neemt niet weg dat u uw zaken voor langere periode goed wilt laten vastleggen. Aan de hand van een voorbeeld zullen we u laten zien wat het voordeel zou kunnen zijn indien u overstapt. We nemen als verbruikswaarden 3500 kWh voor stroom en 1700 m³ voor CO2 gas. En u kiest voor Nederlandse wind Elecktriciteit & Gas (daarnaast is er ook Europese Elektriciteit & Gas). Op basis van deze verbruikswaarden betaalt u per jaar €1.778,19 per jaar voor de komende 3 jaar + u krijgt na 1 jaar de ‘Kom Erbij’ bonus van €160,-. Dat is op basis van de bovenstaande verbruiks gegevens dus.

Wilt u ook uw zaken beter regelen? Loopt uw contract binnenkort af? Dan kunt u alvast laten bereken wat uw mogelijke factuur zou kunnen bedragen. U kunt de gegevens van het leveringsadres (Postcode, Huisnummer en Toevoeging) samen met uw verbruikswaarden invoeren en de energievergelijker op GoedkoopstEnergie.com doet de rest. U krijgt een bedrag daaruit, dat uw mogelijke jaarfactuur kan zijn.  Daarnaast kunt u het ook nog vergelijken met de andere energieaanbiedingen om helemaal zeker te zijn dat u het beste contract voor uw situatie kiest.  Wees wijs en vergelijk!

 

Plaats een reactie