NLE …..een goed idee!

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) is een grote onafhankelijke energieleverancier op de markt. NLE helpt de consument op weg door vooruitstrevende producten en diensten te ontwikkelen en aan de man te brengen . NLE geeft de klant de mogelijkheid om de verschillende jaarcontracten te bekijken en zelf de jaarkosten te berekenen(1 jaar vast voor €1063,54) . De NLE helpt ook met de Inzicht-app (vernieuwde Anna-inzicht) die de slimme meter écht slim maakt. Om inzicht te krijgen is het registreren via de meter vereist en de app regelt de rest. Het bedrijf biedt diensten aan om besparingen te bewerkstelligen . Hun focus ligt op de combinatie van de 3 aspecten : prijs, service en innovatie.

Lagere energieprijzen,kunnen die ?

NLE is een speler op de vrije energiemarkt sedert 2005 . Het bedrijf heeft als policy om direct in te kopen voor hun klanten . Hierdoor heeft een klant van de NLE een groot voordeel : Goedkope energie !  Verder geen extra kosten voor het bedrijf omdat ze geen verouderde systemen ,gebouwen en groot wagenpark  moeten onderhouden . Geen doorberekening van de meerkosten dus. Prijsbepaling geschiedt op basis van de inkoopprijs.

Bepaal zelf hoe groen uw stroom moet zijn?

De NLE biedt de klant de mogelijkheid zelf te bepalen hoe groen ze willen gaan . Er is keuze uit 3 bronnen :

  • Waterkracht – opgewekte stroom afkomstig van waterkrachtcentrales in Europa .Extra kosten van ongeveer € 1,44 op jaarbasis.
  • Europese wind-groene stroom van windmolens in Europa . Extra € 1,89 voor een gemiddeld huishouden per jaar.
  • Nederlandse wind- groene stroom van windmolens in Nederland . Kost ongeveer € 6,37 extra per jaar voor een gemiddeld huishouden .

Voordeel bij NLE

Bij de NLE kunt u contracten kiezen van 1, 3 of 5 jaar vast .Profiteer van het 1 jaar vast tarief tegen de kosten van € 1063,54 per jaar + € 100 ‘kom erbij’ korting.Voor 3 jaar vast betaalt u op jaarbasis € 1809,62 + € 160 bonuskorting na 1 jaar (‘kom erbij’). Uitstekende aanbiedingen in energie die u beter kunt bekijken met de vergelijker op GoedkoopsteEnergie.com .

Check op GoedkoopsteEnergie.com voor een objectieve vergelijking!

Plaats een reactie