Nieuwe deal bij Essent: 1 jaar vast contract met €150,- korting, het contract van het moment!

Essent heeft een paar dolle aanbiedingen helaas moeten stopzetten, maar dat wil niet zeggen dat ze geen nieuwe propsities voor u hebben. Het groter belang blijft altijd een prioriteit van Essent: het zoveel als mogelijk mensen aansluiten op Groene stroom & Gas. Als producent en leverancier van groene stroom is het voor Essent zeer belangrijk om de consument voordelig uit te doen komen. Het milieu blijft ook belangrijk voor Essent. Dat is te merken aan het geheel proces van opwekking waarbij men zo min als mogelijk doet aan verspilling van energie/grondstoffen.

Groene Stroom & Gas Actietarief 1 jaar Zeker, wat houdt het in?

Dit is de meest recente energieaanbieding van Essent. Dit contract houdt in dat u gaat genieten van 100% Groene Windstroom. Daaraan gekoppeld is antuurlijk het Allerlaagste Essent tarief. En de prijsstijgingen? Daar zult u gedurende de duur van het contract geen van hebben. Hoeveel bedraagt de korting? De korting die u krijgt tijdens deze actie is €150,- en het wordt van het jaarbedrag afgetrokken. Dit betekent dus automatisch meer voordeel.

Hoe weet u wat u gaat betalen per maand? Dat hangt natuurlijk af van uw verbruikswaarden voor stroom, gas en het leveringsadres. U kunt dan de rekenmachine op de website gebruiken om een beeld te krijgen van wat u mogelijk zou kunnen betalen. Na de berekening gehad te hebben gaat de korting van €150,- er ook nog van af.

Is Essent nog steeds de voordeligste energieleverancier?

Dat mag u als klant zelf gaan bepalen. U kunt ALLE energie aanbiedingen die er nu zijn met elkaar vergelijken. Essent heeft ook een paar heel voordelige ertussen. Het oordeel van de klant is op basis van eigen bevindingen. GoedkoopsteEnergie.com zet u wel in de positie om de beste aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Deze onafhankelijke vergelijkingssite zorgt met kennis en kunde voor dat u niet op een dwaalspoor wordt gebracht. Misschien nog niet de grootste, maar wel de site met tijd voor de belangen van de consument.

Wees wijs en vergelijk!

 

Plaats een reactie