Netwerk van servicebedrijven Essent wordt uitgebreidt met CVtotaal.nl

CVtotaal.nl maakt sinds kort ook deel uit van het netwerk servicebedrijven van Essent. Wat voor service biedt CVtotaal.nl aan? In Nederland is CVtotaal.nl gedeeltelijk verantwoordelijk voor de online verkoop- en serviceplatformen. In deze gaat het om de zonnepanelen voor particulieren,  moderne CV-installaties en ook nog warmtepompen. En op dit gebied zijn ze binnen Nederland één der grootste.

Afbeeldingsresultaat voor CVtotaal.nl logo

Waarom de overname door Essent?

Essent gaat altijd strategisch te werk en in deze hebben ze dus heel goed doordacht dit besluit genomen. Essent wilt op den duur steeds meer producten/diensten gaan verkopen die niet alleen betaalbaar, maar ook slim zijn. Bovendien moeten deze diensten in staat zijn om het milieu schoon te houden( schone energie) en ook nog als hulpstuk gebruikt kunnen worden voor het besparen van energie. Het doel van Essent is om in de toekomst de grootste leverancier van deze diensten te worden in België en Nederland.

Men gaat steeds vaker online op zoek naar energieoplossingen waaronder zonnepanelen, warmtepompen en moderne CV-installaties. Essent heeft middels deze overname in principe haar bereikbaarheid aanzienlijk vergroot. CVtotaal.nl is een online bedrijf met een nationaal breed bereik. Dit verkoopkanaal zal de regionale activiteiten van het Essent netwerk van servicebedrijven  tillen naar een nationaal niveau. De visie van Essent richt zich erop om de consumenten beter te bedienen op diens wenken. Deze overname is een cruciale stap in die richting.

Een belangrijke ontwikkeling die u dus niet mag mislopen. GoedkoopsteEnergie.com brengt dit en andere informatie naar u toe. U weet welke ontwikklelingen er dan gaande zijn en kunt ook tijdig inspelen daar op.

Plaats een reactie