Contract van Greenchoice, lijkt dat u wat?

Greenchoice is een leverancier van energie op de Nederlandse markt , opgericht in 2001 , die mensen stimuleert om zoveel als mogelijk groene stroom te gebruiken en energie te besparen . Hun visie is om duurzaamheid te bevorderen door groene energie dichtbij van de consument op te wekken en te laten gebruiken dichtbij de duurzame bron. De duurzame missie is het versnellen en verbinden van geheel Nederland met 100% groene stroom . Greenchoice heeft een assortiment van slimme diensten, contracten  en producten die helpen bij het besparen en zelf opwekken van energie. En dat alles gewoon lokaal tegen tarieven zo laag als € 105,90 per maand.

Greenchoice is echt groen

Greenchoice levert uitsluitend groene stroom en bosgecompenseerd gas . De energie wordt verkregen uit natuurlijke bronnen zoals : zon , wind , biomassa en water. Daarvan wordt 75% opgewekt in Nederland , maar het doel is om in het jaar 2020 alle groene stroom op te wekken in eigen land.  Het bedrijf compenseert als enige grote leverancier het gasverbruik van hun klanten door wereldwijd grootschalige bosaanplanten aan te leggen en te beschermen in natuurgebieden .

Voordeel bij contracten Greenchoice

Greenchoice biedt de consument zowel vaste als variabel(Model) contracten aan . De vaste contracten zijn 1 jaar vast  en 3 jaar vast. Het aanbod van 3 jaar (36maanden) vast is een super voordelige! Over de periode van 36 maanden betaalt de consument op jaarbasis € 1270,81 hetgeen neerkomt op € 105,90  per maand voor Groen uit Nederland , Wind uit Nederland en Biomassa uit Nederland. Dit zijn 3 jarige -contracten met de garantie voor 100% groene energie en bosgecompenseerd gas.

Wenst u geen langdurig verband te hebben met  het bedrijf , maar toch groen wilt leven? Dat kan ook! Greenchoice heeft dan het Modelcontract voor deze consumenten . Hoe werkt het Modelcontract?  Het Modelcontract is een standaard contract voor onbepaalde tijd met variabele  tarieven . Het is wettelijk verplicht aan alle energieleveranciers om zo een contract aan te bieden . Het verschil ligt in de prijs.

De prijzen van Greenchoice modelcontract zijn variabel en kunnen mogelijk wijzigen op 1 januari en 1 juli . Halfjaarlijkse aanpassingen dus! Greenchoice variabel biedt voor stroom +gas per jaar een tarief van € 1.324,47 aan . Een maandtarief van € 110,37 per maand .

Voor een overzicht van de tarieven kunt ook checken op de site van Greenchoice.

Verder ook op de vergelijker op de site van GoedkoopsteEnergie.com !

Plaats een reactie