Mediamarkt waardebon 500 euro?? Trap er niet in!

goedkoopste energie leverancierMediamarkt waardebon van 500 euro?? Trap er niet in! Er gaan op internet een hele hoop win-acties in de rondte. Veel daarvan zijn te mooi om waar te zijn . Helaas ook de gratis mediamarkt waardebon van 500 euro. Deze aanbieding van de Mediamarkt bestaat niet! Op het forum van Radar en Kassa verschijnen steeds meer van dit soort acties waar veel mensen de dupe van zijn geworden. Wees niet de volgende! 

Heeft u ook een dergelijke aanbieding ontvangen die eigenlijk te mooi is om waar te zijn. Meld het dan! Veel merken en bedrijven distantiëren zich van deze e-mails. Ze plaatsen zelfs waarschuwingen voor dit soort acties op internet. Zie bijvoorbeeld de waarschuwing van Albert Heijn op ah.nl, die van Kruidvat op Facebook en die van de Bijenkorf op de site van het warenhuis.

Mediamarkt waarschuwt voor nepacties

WAARSCHUWING:

Sinds enige tijd zijn er nep-winacties in omloop via e-mail, sms, WhatsApp en Facebook. Deelnemers maken zogenaamd kans op aanlokkelijke prijzen zoals waardebonnen, laptops en tv’s. Ook duiken er regelmatig websites op van frauduleuze partijen die de officiële Media Markt-website imiteren.

Wanneer is een bericht daadwerkelijk van Media Markt afkomstig?

 

Kruidvat waarschuwt voor nepacties

VEILIGHEIDSWAARSCHUWING

We krijgen regelmatig vragen over in omloop zijnde Kruidvat winacties via Facebook, e-mail, SMS en WhatsApp. Deze zijn NIET afkomstig van Kruidvat! Vaak is er sprake van een Kruidvat-waardebon ter waarde van 100, 250, 500 euro of een winactie voor soortgelijke bedragen. In deze zogenaamde ‘phishing-acties’ worden onze naam en logo misbruikt om persoonlijke gegevens te verzamelen. Let op: WIJ RADEN JE AAN HIER NIET AAN MEE TE DOEN!
E-mails van Kruidvat kun je herkennen aan de afzender @nieuwsbrief.kruidvat.nl of @kruidvat.nl. Winacties van Kruidvat op Facebook zijn altijd direct gelinkt aan onze Facebookpagina
www.facebook.com/kruidvat of linken door naar onze websitewww.kruidvat.nl. Kruidvat gebruikt geen SMS of WhatsApp voor winacties. Je kunt onze site herkennen aan de naam: www.kruidvat.nl en een evt. toevoeging zoals bijvoorbeeld www.kruidvat.nl/magazine ofwww.kruidvat.nl/acties.

Acties waar u mee moet oppassen!

Nepacties

AanbiederKorting/actie
Action€250,-
Albert Heijn€500,-
ALDI€850,-
Applegratis finaleplaats
BCC€500,-
Bijenkorf€500,-
DA€400,-
Efteling€450,-
Gamma€300,-
Gamma€400,-
HEMA€500,-
IKEA€1000,-
Jumbo€500,-
KARWEI€1000,-
Kruidvat€500,-
Leen Bakker€750,-
MediaMarkt€250,-
Netflix€500,-
NetflixGratis iPad Air
Nuon1 jaar gratis energie
Nike€500,-
OpelGratis Opel astra
Plus€650,-
Praxis€150,-
Primark€100,-
Shell€150,-
Shell€500,-
Thuisbezorgd.nl€50,-
ToyotaGratis Toyota Yaris
VolkswagenGratis VW Golf
Zara€500,-
Zeeman€350,-
MediaMarkt€1349,-
MediaMarkt€120 korting op energie
MediaMarkt€225,- korting bij Essent
Essent€225,- Cadeaubon mediamarkt
Overzicht van nepacties

Deel nepacties zoveel mogelijk zodat meer mensen bewust zijn van deze aanbiedingen!

U kunt uw ervaringen ook hieronder delen!

Plaats een reactie