Krijgt u werkelijk €245,- cashback bij de overstap naar Oxxio?

Ziet u het wel zitten om een cashback korting groot €245,- te krijgen van Oxxio? Ja? Dan moet u snel stappen ondernemen om te profiteren van deze actie. Deze specifieke actie van Oxxio is slechts van tijdelijke aard. Start met een simpele energie vergelijking en bespaar veel geld. U heeft slechts uw postcode/huisnummer en het verbruik nodig.

Windstroom uit Europa

De keus voor Oxxio brengt u direct in contact met Europese windstroom. de energiecontracten van Oxxio leveren u  groene stroom afkomstig uit Europa. Jammer genoeg niet uit Nederland, maar wel van het Europees continent. Heeft u er interesse in? Bekijk dan in de energievergelijker of deze deal de geschikte is voor u. Toch niet? dan heeft u altijd nog opties zat, want op GoedkoopsteEnergie.com vindt u de voordeligste energie aanbiedingen.

Hoe komt u in aanmerking voor de €245,- cashback korting?

De cashback korting die Oxxio biedt heeft zeker uw interesse gewekt. Hoe komt u ook aan deze inmindering op energiekosten? Het start allemaal met het vergelijken van energie. U weet dan alvast als deze actie is weggelegd voor u. U postcode/huisnummer en het verbruik zijn leidend in deze. Met het invoeren van deze gegevens in het vergelijkingsmechanisme ontedekt u welek energieleverancier het voordeligst is voor u. De uitkomst kan Oxxio zijn, maar ook een andere energieleverancier.

Wat kost overstappen?

Het overstappen van energieleverancier kost helemaal niets. Integendeel ontvangt u een korting op uw energiekosten per jaar. En u hoeft daar praktisch niets voor te doen. En als toevoeging: Deze service is geheel GRATIS. Daarnaast wordt u geholpen met het afzeggen van uw oud contract. U hoeft geen vinger meer te verleggen.

Zal u stroom en gas ontberen tijdens de overstap?

De overstap naar Oxxio met €245,- cashback korting zal geen gevolgen hebben voor de klant. Die blijft als normaal stroom en gas ontvangen. Daar staat de netbeheerder garant voor. Ook tijdens de overstap. De overstap zal in dit geval slechts een administratieve handeling wezen.

Voordelen van de Oxxio deal

De overstap naar Oxxio brengt verschillende voordelen met zich mee waaronder:

  • Windenergie uit Europa
  • Cashback korting groot €245,- van Oxxio
  • Bedenktijd van 14 dagen
  • Gratis overstapservice

Weetjes bij de overstap

De overstap gaat sowieso vlot lopen, maar dan moet u als klant wel ook uw zaken op orde hebben. U dient bijvoorbeeld rekening te houden met de (actie)voorwaarden. U krijgt in het kort een overzicht van hetgeen u in acht dient te nemen. De belangrijkste punten zijn:

  • U krijgt de korting van €245,- van Oxxio, indien u gedurende 12 maanden als klant verbonden bent aan deze energieleverancier. Is dat het geval? Dan wordt de korting verwerkt op uw jaarrekening;
  • Vaste energietarieven gedurende de contractperiode. Let u er wel op dat na afloop van het contract deze worden omgezet naar variabele energietarieven.
  • Opzegtermijn van 14 dagen. Indien u zich niet helemaal comfortabel voelt mag u gratis opzeggen na de bevestiging ontvangen te hebben.

Bekijk de deals en stap over

Is het de tijd om over te stappen van energieleverancier? Kies dan uit Oxxio of een andere energieleverancier. Het gaat allemaal om de besparing en andere voordelen. Laat uw energiekosten  berekenen en kies gericht. U kunt tot wel honderden euro’s besparen op energiekosten. Wacht niet langer en grijp uw kans. er zijn voldoende energie aanbiedingen op GoedkoopsteEnergie.com.

Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie