Koop uw eigen StukjeZon bij Eneco voor € 60,- per stuk

Eneco Energie is producent en leverancier van groene energie. De trend is groen en Eneco neemt het voortouw hierbij. Er zijn duizenden klanten die de producten van Eneco afnemen, dus de impact die ze hebben op de energietransitie is redelijk groot. Met uw overstap kan het nog groter worden. Door de overstap naar Eneco levert u dus direct een bijdrage aan het halen van de klimaatdoelstellingen. Gewoon met een StukjeZon.

Eneco ‘groene’ producten + StukjeZon

Elke leverancier van duurzame energie heeft tal van producten die ze aanbieden aan de consument. Zo ook Eneco. Op dit moment heeft Eneco en paar producten die hard lopen. Deze zijn onder andere:

Deze producten geven een garantie op goede duurzame energie tegen scherpe tarieven. Eneco probeert altijd een stukje innovatie mee te nemen als het gaat om hun producten ten voordele van de klant natuurlijk.

Eneco StukjeZon als toevoeging aan andere contracten

Er wordt steeds gesleuteld aan de contracten door Eneco. Binnenkort kunt u als consument weer extra voordeel halen bij de overstap naar Eneco. Het StukjeZon concept is inmiddels al gelanceerd. Wat houdt dat in? Met StukjeZon komt u als klant in aanmerking voor 250 kilowattuur aan stroom per jaar gedurende 5 jaren.

Hoe komt u aan StukjeZon? U komt aan StukjeZon door die aan te schaffen bij elk Eneco energiecontract. De prijs is € 60,- per stuk en klanten mogen 5 stuks aanschaffen( maximaal). Daarnaast mag de klant gedurende de 5 jaren rekenen op een korting van € 15,- per StukjeZon op de jaarnota.

Energie vergelijken moet u altijd blijven doen, zodoende weet u welke contracten de voordeligste zijn. Ook uit de energie aanbiedingen kunt u halen welke het beste gaan passen bij uw situatie. Gebruik de rekentool op GoedkoopsteEnergie.com en bereken er op los. Het contract met de meeste voordelen kiest u dan.

Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie