Kies voor Greenchoice, écht groen vanaf €114,88 p/mnd(3 jaar)

Zo zoetjes aan begint Nederland steeds groener te worden. Velen zien het voordeel in van groene stroom en extra besparen. Ze willen graag meedoen. Groen is goed en échte groene energie dus helemaal. 100% Groene energie is nu in en Greenchoice helpt u graag om eraan te komen. Met een groene energietarief bent zeker geholpen.

Hoe werkt het bij Greenchoice?

Greenchoice werkt ernaar toe om 100% van haar geleverde stroom uit Nederland te halen. Tot nu toe lukt het om 70% uit eigen bodem en de rest (30%) uit het buitenland. Het doel van Greenchoice is dus ook om de volle 100% te halen van eigen bodem. Veel mensen wekken al zelf energie op en Greenchoice wilt dat verder bemoedigen. Hoe meer mensen ze kunnen betrekken bij de productie, des te beter. Produceer zelf uw zonne-energie of investeer in  windstroom . u kunt zonnepanelen afnemen van deze leverancier of mede-eigenaar worden van een windmolen.

Afbeeldingsresultaat voor greenchoice afbeeldingen

Overstappen naar Greenchoice een groene optie

Greenchoice wilt dat u voor de komende periode goed zit. Er zijn geluiden dat de energieprijzen aardig gaan stijgen. Het kan zijn dat u dat zelfs al merkt. Wilt u de komende jaren geen last van deze stijgingen ondervinden? Dan is heeft u de optie om te kiezen voor het 3 jaarGroen uit Nederland” contract. U betaald een vast tarief gedurende de contractijd(3 jaar). Op basis van  fictieve verbruikswaarden  voor stroom (2500 kWh)en bosgecompenseerd gas(1100 kWh) kunt u per maand gemiddeld €114,88 betalen.

Om zelf te weten wat u gaat betalen gaat u moeten toetsen. Op basis van uw werkelijk gebruik voor stroom en gas kunt u dus middels de rekenmachine het bedrag berekenen. Ziet u nog niet in dat het voordelig is? dan kunt u even vergelijken met de andere energie aanbiedingen. De cijfers zullen u zelfs overtuigen bij welke leverancier u het beste kunt wezen voor het sluiten van een contract.

Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie