Kies voor 1 jaar vast bij Oxxio en ontvang €260,- Cashback!

Wilt altijd voordelige energie hebben? En dat zonder bijkomende kosten? Oxxio is de energieleverancier die u altijd een goed aanbod zal doen. U krijgt 100% Europese windstroom en ook gas voor een scherpe prijs. Sterker nog, u krijgt stroom en gas voor een prijs die ALTIJD laag is! Oxxio probeert altijd alles overzichtelijk voor u te maken. De voorwaarden die u worden gepresenteerd zijn dan ook helder, begrijpelijk en bovenal addertjes-vrij. Verder kunt u alles regelen via de Oxxio app. Energiezaken regelen met uw smartphone of tablet. Gemak tot in uw handpalm. Heel comfortabel toch? U krijgt ook tips om uw verbruik te verminderen van de energiebuddy. Dus wilt u er ook bij horen, kunt u gerust de optie bekijken om over te stappen naar Oxxio. Voor de nieuwe klant is er een speciale cashback actie.

€260,- Cashback korting bij 1 jaar Oxxio vast!

Bent u al zover om over te stappen? Wilt u nu een leverancier uit proberen voor een korte periode? Oxxio heeft speciaal voor de degenen die willen overstappen een een heel leuke aanbieding. Stap over naar Oxxio en kies het 1 jaar vast contract voor groene windstroom en gas. U bent dan zeker van een voordelige prijs gedurende het jaar. En daarbovenop krijgt u een CASHBACK korting van €260,- bij de eindafrekening. Alles wijst naar een flinke besparing. Voor een duidelijk beeld geven we u het volgend voorbeeld. Stel dat uw verbruik is 1840 kWh voor stroom en 11oo m³ voor gas. Op basis van deze verbruikswaarden betaalt u voor stroom €245,72 (na heffingskorting)en €905,64 voor CO2 gecompenseerd gas. In totaal zou u in feite moeten betalen voor het jaar €1151,36. Dat is op zich een heel scherpe rekening. Maar het kan minder bij Oxxio! Als nieuwe klant wordt de cashback korting afgetrokken. U betaalt uiteindelijk dus  €1151,36-€260,-= €891,36 voor 1 jaar groene stroom en CO2 gecompenseerd gas.

Bovenstaand was een voorbeeld om u beeld te geven. Heeft u interesse in de overstap naar Oxxio? Bezoek de website van goedkoopsteenergie.com en vul uw verbruikswaarden in. U krijgt dan zelf een persoonlijk beeld van uw mogelijke jaarrekening met korting! De website biedt u de gelegenheid om te vergelijken als het gaat om energie en gas. Naast deze aanbieding zijn er ook aanbiedingen van andere energieleveranciers. Pleeg onderzoek en pak uw voordeel waar mogelijk. Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie