Kies easyEnergy.com als energieleverancier en geniet ALTIJD van de laagste prijs per jaar!

De duurzame energiemarkt kent vele spelers die allen aangeven u de goedkoopste prijs aan te bieden. De vraag is: wie levert dan uiteindelijk wel energie tegen het laagste tarief? EasyEnergy.com is in elk geval dé energieleverancier die dat doet. Hoe krijgen ze dat voor mekaar? Ze kopen net als de meeste energiebedrijven ook in op de beurs. De leveranciers plaatsen daar hun winstpercentage bij en leveren dan door. Dat doet easyEnergy precies anders. De inkoopprijs van de beurs is de prijs dat u weer betaalt. Er komt dus helemaal geen winst erop. Wat u wel betaalt zijn de vaste kosten per aansluiting, per maand. Deze bedragen €5,- per aansluiting op de inkoopprijs. Meer niet!

Goedkope energie afnemen op constante basis

Easyenergy stelt u in de gelegenheid om goedkope energie af te nemen voor zolang u dat zelf wilt. Naast de inkoopprijs betaalt u gewoon de maandelijkse vaste leveringskosten van €5,- per aansluiting erbij. Winst hoeven ze dus niet te maken. Wie wilt er dus Groene stroom en Goedkope gas? Iedereen heeft daar zeker wel baat bij. EasyEnergy.com biedt u dit dus aan en ook de unieke gelegenheid om NOOIT meer aan het overstappen te denken.

Slimme meter helpt u slimmer besparen

Men praat over het werkelijk stroom inkopen tegen de kostprijs. Speelt easyEnergy daar correct op in? EasyEnergy  doet alles op de correcte manier en proberen zelfs om u EXTRA voordeel te bezorgen. Heeft u bijvoorbeeld een Slimme meter? Dan komt het u goed uit, want easyEnergy koppelt uw verbruik op elk moment van de dag aan de dan geldende inkoopprijs. Elk uur wordt er voor stroom een prijs bepaalt en voor gas iedere dag. U heeft dan met de koppeling aan uw slimme meter de toegang tot een wereld van VOORDEEL. Inkopen op basis van de laagste inkoopprijs. Welke andere leverancier doet dat? Naast easyEnergy.com geen enkele. Dit is dus geen aanbieding, maar gewoon een ‘eye opener’ van hoe het kan of MOET.

Is het voordeel realistisch bij easyEnery.com? Of is het slechts om te lokken?

Voordeel kan variabel zijn, daarom heeft u als consument de keus om zelf op onderzoek uit te gaan. Hoe doet u dat? Door zelf uw gemiddelde jaarnota te berekenen. U doet dat simpelweg door de online rekentool van easyEnery.com te gebruiken. Op basis van de bezetting in huis (aantal personen) / adres wordt er een berekening gemaakt. U krijgt daar een bedrag uit dat uw uiteindelijke jaarnota kan zijn. Besparingen kunnen wel oplopen tot €150,-. Geen welkomstbonus of cadeaus nodig in deze dus, gewoon open en eerlijk stoom en gas leveren.

De overstap naar easyEnery.com is simpel

De overstap maken naar easyEnergy.com betekent dat u in zee gaat met een leverancier die 100% groene stroom levert. En dat tegen de inkoopprijs. U wordt zelfs bijgestaan door GoedkoopsteEnergie.com zodat de overstap vlekkeloos en conform de regels geschiedt.

Bent u nog niet zeker van de overstap? Maak dan nog een vergelijking met andere energieleveranciers. U kunt de online rekentool gebruiken om uw voordeel naar boven te halen. De energie aanbiedingen kunnen daar ook een bijdrage aan doen.

Wees wijs en vergelijk!

 

Plaats een reactie