Kies 1 jaar Prijs Zeker van Qurrent €114,68 p/mnd*

Qurrent is volgens de Consumentenbond de meest groene energieleverancier van Nederland. Daarom is het overwegen van deze energie aanbieding ook de moeite waard, wij zullen u uitleggen waarom: Wanneer u kiest voor Qurrent dan ontvangt u bij een 1 jarig contract een windtegoed ter waarde van €55 en een gratis energiemonitor waarbij u uw energieverbruik in de gaten kunt houden. Heeft u een verbruik daar neerkomt op 2850 kilowattuur aan stroom en 1250 kubieke meter aan gas? Dan betaalt u slechts €114,68 per maand.

Een lagere energierekening willen we allemaal

Dat is nog eens een lage energierekening vindt u ook niet? U krijgt duurzame energie geleverd waardoor u bijdraagt aan een schoner klimaat dat wil zeggen u verminderd de CO2 uitstoot. Duurzame energie is altijd beter dan grijze energie want hierbij word gebruik gemaakt van fossiele brandstoffen en dat willen we juist voorkomen. Niet alleen de Consumentenbond riep deze energieleverancier uit tot de groenste energieleverancier maar ook Greenpeace.

Bespaar direct op uw energiekosten op GoedkoopsteEnergie.com

Bekijk deze aanbieding dan ook en beslis of dit iets voor u is, wilt u toch even verder kijken? Dan kan natuurlijk. Op GoedkoopsteEnergie.com kunt u namelijk de energieleveranciers met elkaar vergelijken voor de beste prijs op uw adres. De kosten voor energie en gas kunt u zo duur maken als u zelf wilt, daarom is het van belang om elk jaar de energieprijzen te vergelijken zodat u steeds weer kunt profiteren van de hoogste actiekortingen. Besparen op energie en gas is een must maar besparen op uw energiekosten des te meer.

Plaats een reactie