Kan het nog beter met te halen voordelen bij EnergieDirect.nl? Verhoging van de Cashback kortingen misschien?

In het teken van de energiemaand, november 2017, hebben haast alle energieleveranciers hun bedrijvigheid opgeschroefd. Creativiteit in het aanbrengen van veranderingen in hun contracten ontbreekt er zeker ook niet. EnergieDirect.nl is één van de energieleveranciers die het nut daarvan begrijpt. Hoe meer mensen over stappen naar het verbruik van 100% groene stroom, des te meer het milieu en het klimaat beschermt worden. Het produceren van energie wordt zodanig aangepakt dat de voordelen die eruit voortvloeien u als consument ook ten goede komen. U betaalt bijvoorbeeld een scherp tarief voor duurzame energie en geniet nog van talloze andere voordelen. Kort en simpel gezegd!

Blijft het BESTE BOD wel altijd het beste bod?

EnergieDirect doet alles voor de klanten. Het is meer dan logisch dat een goed draaiend bedrijf het moet hebben van haar klanten. En hoe meer tevreden klanten, des te meer het nieuws zich verspreid over de uitstekende service. Mensen gaan dan overwegen om over te stappen. Vaker worden de klanten overtuigd door ‘diepe’ contracten met meerdere voordelen. Naast de scherpe tarieven kijken ze naar de service en andere privileges.EnergieDirect heeft contracten die dus zo zijn opgesteld, maar het blijft niet daarbij. De contracten worden constant bijgewerkt om hun voordeligheid bij de tijd te houden. De dynamiek hoort erbij, zodoende geeft EnergieDirect ALTIJD hun BESTE BOD.

Cashback korting voor 1 -en 2 jarige vaste contracten aangepast met €20,- elk!

Het is gepast om tijdens de energiemaand klanten die willen overstappen te verwelkomen met een EXTRA voordeel. EnergieDirect.nl spaart kosten noch moeite en gaat flink los! Wilt u voordelig overstappen? Dan kunt u wellicht de contracten voor groene stroom en CO2-gas voor 1 en 2 jaar bekijken. De Cashback korting bij het 1 jaar vast contract is verruimd van €110,- naar €130,- en van het 2 jaar vaste contract is ook verruimd van €130,- naar €150,-. Daarnaast krijgt u GEHEEL gratis ook nog de Regelneef app en Tankey app mee als klant. Deze bieden vele voordelen thuis en over straat aan klanten van EnergieDirect.nl. Voordelen als kortingen op brandstof en een 24/7 service.

Hoe weet u wat voordelig is voor u?

Iedere energieleverancier gaat natuurlijk zijn contracten zo goed mogelijk promoten. GoedkoopsteEnergie.com is in deze een onafhankelijke partij die u in staat stelt om te vergelijken. Met de energiecalculator kunt u praktisch elk energiecontract toetsen op voordeligheid voor u. Hoe doet u dat? Simpelweg door uw verbruikswaarden voor groene stroom /CO2-gas en het aansluitadres in te voeren. Er volgt een berekening op basis van deze informatie. U kunt dus al heel snel een zicht hebben op het voordeligste contract voor u. In dit geval kan het een contract van EnergieDirect.nl zijn. Checken dus! Daarnaast kunt u ook altijd de andere energie aanbiedingen bekijken en op basis daarvan op zoek gaan. Er zijn opties zat. Wees wijs en vergelijk!

 

 

Plaats een reactie