Is het 3 jaar vast contract van DELTA Energie ook voordelig voor u?

DELTA is van vele markten thuis. Ze hebben door de jaren heen zich tot een multi-functionele onderneming ontwikkeld. Ze zijn van start gegaan als leveranciers van gas, water en licht(energie). Daaropvolgend hebben ze warmte, hygiëne en verlichting toegevoegd aan hun dienstenpakket. Daarna hebben ze televisie en telefonie ook een plaats gegeven. Hiermede werd de wereld beter toegangklijk gemaakt voor hun klanten. En met het toevoegen van internet aan het assortiment werd er een brug gemaakt tussen mensen en bedrijven. DELTA blijft maar verkennen en toevoegen, als het maar een ontwikkeling is die past bij het bedrijgsconcept. Energie blijft echter de ‘core’ business. Deze leverancier is aardig druk met het omgooien van het roer. De gang van grijze naar groene stroom is flink op gang gekomen en binnen niet al te lange tijd zullen ze volledig groen zijn.

Grijs naar 100% groen, een missie waarmee u en DELTA gaan werken

DELTA levert nu ook 100% groene stroom en CO2-gas aan particulieren en bedrijven. Deze duurzame energie is afkomstig van wind, water en zon. Bescherming van het milieu en het klimaat zijn ook opgenomen in het beleid. Deze moeten EXTRA beschermt worden tegen verdere vernietiging. Hoe doet DELTA dat? Naast aanpassing binnen de eigen bedrijfsvoering zorgen ze er ook voor dat het lokaal opwekken van 100% groene stroom wordt gestimuleerd.

3 jaar vast contract van DELTA, ook voordeel voor u?

Deze energieleverancier gaat natuurlijk ook de gezonde concurrentie aan met de anderen. Ze hebben ook hun  contracten als wapen tegen de concurrenten. Wilt u een kortlopend contract? Dan kunt u het het 1 jaar contract kiezen. Wenst u vrij te zijn? Dan is het variabel contract het best voor u. Wilt u lang en goed uw energie geregeld hebben? Dan kiest u bijna automatisch voor het 3 jaar vast contract van DELTA. U geniet 3 jaar lang van vaste, scherpe tarieven zonder de kopzorgen van prijswijzigingen. En dat voor 100% groene stroom en CO2-gas. DELTA verbindt!

Afbeeldingsresultaat voor delta logo app pics

Hoe weet u welke aanbieding voordelig is voor u?

Elke leverancier gaat zijn contracten natuurlijk zo goed mogelijk promoten. Een ieder is op de één of ander manier voordelig. De vraag is: Wie is het voordeligst voor u? Dat gaat u moeten onderzoeken. Op GoedkoopsteEnergie.com kunt u hulp krijgen van de energiecalculator. U kunt praktisch elke energiecontract toetsen op voordeligheid. U kiest de leverancier/contract en vult uw verbruikswaarden in voor groene stroom en gas. Uw adres natuurlijk ook niet vergeten. Aan de hand van deze gegevens en het gekozen contract krijgt u een voorschotnota van de leverancier. Even vergelijken en het voordeel wordt al gauw duidelijk. Zo simpel is het! In dit geval kan het wellicht het 3 jaar vast contract van DELTA zijn. Bekijk dus alle energie aanbiedingen en overtuig u van het voordeel. Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie