In zee met NLE

NLE (voorheen : Nederlandse Energie Maatschappij) is de grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland en nu ook een enthousiaste uitdager in de Nederlandse telecommarkt. NLE gelooft dat meer concurrentie leidt naar lagere prijzen voor producten en diensten. De focus van NLE ligt op het opschudden van de markten middels technologische innovatie. NLE heeft als missie het uitdagen en scherp houden van traditionele en ingedutte markten, zoals de energie-en telecommarkt. Energieaanbiedingen zijn er constant, maar de kunst is om een uitstekend product te leveren tegen knetterscherpe prijzen is uitdagend. NLE staat garant voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Vanaf € 1009,21 per jaar zit u zeker goed bij NLE!

NLE biedt Groen hoe dat moet

NLE heeft als leverancier van Groene stroom de consument laten zien en merken wat dat inhoud. De consument kan zelf bepalen hoe groen ze hun stroom wilt hebben . En de kosten die extra erbij komen worden per direct ook aangegeven. Transparantie staat bij NLE heel hoog in het vaandel. Energieleveranciers maken hun grijze stroom ‘groen’ door certificaten te kopen . De Garanties van Oorsprong zoals ze worden genoemd zijn wettelijk vastgelegd. Per certificaat moest in 2012 een  gemiddeld Nederlands gezin € 1, 44 per jaar afdragen . Dat hoeft heden ten dage niet meer.

NLE heeft besloten om dat ook met de consument te delen in het kader van transparantie . Consumenten willen eerlijk weten waarvoor ze allemaal betalen . NLE zijn missie was en is om de energiemarkt open te breken .

NLE Contracten + “kom erbij bonus”

Een kort overzicht van de contracten van NLE:

  • 1 jaar vast Nederlands Groen windkracht voor € 1009,21  per jaar + € 110 “kom erbij bonus”.
  • 3 jaar vast Beetje Groen windkracht voor € 1059,21  per jaar + € 160 “kom erbij bonus”.
  • NLE variabel contract voor € 1742,69 per jaar. Dit contract is ieder moment opzegbaar.

Deze tarieven zijn op basis van een verbruik  van 1840 kWh voor stroom en 1100 m³ voor gas.

Goedkoopsteenergie.com brengt de leveranciers en de consument in contact met elkaar. De acties die de leveranciers delen op de site kunnen dan vergeleken worden . Energieaanbiedingen moeten gedeeld worden en dat doen wij graag voor u . Wees wijs en vergelijk met goedkoopsteenergie.com.

 

Plaats een reactie