HVC KringloopEnergie en U halen eruit wat erin zit

HVC kringloopEnergie is leverancier van energie en gas aan haar aandeelhouders. De aandeelhouders zijn ongeveer 50 gemeenten en waterschappen , die ook het restafval leveren waaruit er na verwerking energie wordt opgewekt (afvalenergiecentrales) . De opgewekte energie wordt gebruikt ten behoeve van de gemeenten en waterschappen . HVC heeft als doel restafval te verwerken en daarna aan te bieden als waardevolle energie. Bij HVC kan er uit verschillende energiecontracten gekozen worden en dat vanaf € 1650,22 (inclusief btw). Energieaanbiedingen zoals deze moet u zeker overwegen en vergelijken  met de rest!

De HVC cirkel en groene energie

HVC kringloopEnergie is sedert maart 2016 gestart met de verkoop van kringloopEnergie. Het is nu voor iedereen mogelijk om duurzame energie te kopen afkomstig uit biomassa, afval, wind en zon . HVC levert alternatieve energie die afkomstig is uit de grijzen bak van de consumenten aangevuld met andere soorten duurzame energie. KringloopEnergie wil de cirkel rondmaken en ‘groene’ energie op een transparante en eerlijke manier teruggeven. Van de consument terug naar de consument .

HVC weet niet wat afval is. Als consument kunt u ook helpen met het omzetten van waardevolle grondstoffen naar duurzame energie. Het kiezen van HVC kringloopEnergie heeft talloze voordelen. U ontvangt stroom en gas vanaf € 1110,41 per jaar bij een 1 jaar vast contract en dalen uw vaste leveringskosten naarmate u langer klant blijft.

Deze tarieven zijn op basis van een verbruik  van 1840 kWh voor stroom en 1100 m³ voor gas.

Energieaanbiedingen kunt u checken op goedkoopsteenergie.com en vergelijken.

 

Plaats een reactie