Haal puur voordeel met Pure-Energie

Pure Energie timmert al sedert 1995 aan de weg op de energiemarkt en is dus al meer dan 20 jaar actief in deze branche . Raedthuys heeft dit merk gelanceerd om een andere kijk te geven op energie nl. groen en duurzaam uit eigen projecten . De bronnen die worden gebruikt om energie op te wekken zijn de wind en de zon . Bronnen die dus duurzame energie kunnen opwekken en ook nog voor de hand liggend zijn in Nederland. Als klant van Pure-energie help je ook mee aan een leefbare wereld voor huidige en toekomstige generaties. Begin vandaag opnieuw, vergelijk  en stap over naar Pure-energie vanaf € 91,48 per maand. 

Pure Energie geeft zekerheid

Pure Energie is zelf producent van de geleverde stroom , uit eigen zon -en windprojecten. Daarom de de zekerheid dat ze echte groene stroom direct kunnen leveren aan u als consument of bedrijf. De stroom die wordt verkocht is aan de hand van de eigen opwek capaciteit. Er wordt dus niet ingekocht vanuit het buitenland. Een ieder in Nederland kan klant worden van Pure Energie . De levering van stroom kan plaats vinden ongeacht in welke buurt u zit. Kies de windmolen uit en de “groene” stroom wordt geleverd , tenzij die specifieke molen reeds uitverkocht is. Het gebruik van schone energie moet voor een ieder mogelijk zijn . Pure Energie biedt daarom scherpe prijzen aan voor haar producten. De opbouw van het tarief krijgt u , zodat u weet wat de kosten per maand of jaar kunnen zijn. geen verborgen kosten te verwachten . Pure energie geeft 10% van de winst terug middels goede doelen op het gebied van duurzaamheid , milieu en de samenleving. De overige 90% wordt gebruikt om nieuwe duurzame energieprojecten te realiseren .

Pure Energie contracten

Pure Energie probeert de prijzen zo scherp mogelijk te houden voor de klanten en toekomstige klanten .  Bij Pure energie kunt u al voor 1 jaar groene stroom en gecompenseerd gas een jaarbedrag van € 1.09,81 geleverd krijgen . Heeft u als klant behoefte aan een langere vastlegging ? Dat kan ook geregeld worden bij Pure Energie. U kun t voor de periode van 3 jaar een vast contract nemen bij Pure Energie waarbij u € 1.091,55 per jaar betaalt voor groene stroom en gecompenseerd gas. Pure energie heeft ook het standaard Variabel contract voor de klanten die de vrijheid  willen beleven om elk moment op te zeggen .

Deze tarieven zijn op basis van een verbruik  van 1840 kWh voor stroom en 1100 m³ voor gas.

Goedkoopsteenergie.com bewijst keer op keer weer dat we de beste vergelijkingssite zijn voor energie. De aanbiedingen voor energie kunt u volgen zodat u als klant de beste keus voor u en uw gezin maakt. Vergelijken kan geen kwaad, daarom hebben wij alle leveranciers van energie in kaart gebracht om uw keus makkelijker te maken . Wees wijs en vergelijk met GoedkoopsteEnergie.com !

Plaats een reactie