Groen en schoon met HVC kringloopEnergie

HVC kringloopEnergie is het grootste niet -commerciële afvalenergiebedrijf dat in Nederland haar diensten aan de huishoudens levert. HVC levert energie dat gemaakt wordt van restafval dat niet meer hergebruikt kan worden . Het doel is om te gaan voor een duurzame toekomst door zoveel als mogelijk  hergebruik van afval en energieopwekking uit de duurzame bronnen zoals wind , zon en biomassa te bevorderen. Restafval dat niet voor hergebruik geschikt is wordt omgezet in elektriciteit middels verbranding. Het verbranden van restafval kan zoveel als 60.000 huishoudens voorzien van elektriciteit.  HVC levert vanaf 2017 ook duurzame groene stroom uit het grootste offshore windpark van Nederland : “Gemini”. KringloopEnergie biedt al vanaf € 1110, 41 per jaar groene stroom aan u!

HVC werkt met en voor iedereen

Kringloop energie levert al jaren energie aan aandeelhouders (gemeenten en waterschappen ) . De aandeelhoudende gemeenten leveren hun bijdrage door het restafval te leveren dat voor omzetting naar energie wordt gebruikt. Die energie wordt gebruikt voor het laten branden van straat -en verkeerslichten en ook voor het verwarmen van zwembaden . De klant levert restafval dat terug wordt geleverd na verwerking als elektriciteit : daarmee is de cirkel rond.

Wat biedt HVC KringloopEnergie U?

HVC  biedt zijn klanten energie en gas tegen eerlijke en zo laag mogelijke prijs aan , namelijk tegen de inkoopprijzen . De klant betaalt voor de vaste leveringskosten een vaste prijs per product per maand. Een langer contract bij HVC KringloopEnergie betekent een lagere prijs naarmate u langer klant bent. Een welkome bonus dus! Als klant kunt u de vergelijker checken voor meer prijzen bij HVC. Voor een 1 jaar vast contract betaalt u € 1110, 41 voor stroom en gas bij HVC. Een vast bedrag van € 92,53 per maand voor duurzame energie verkregen uit afvalverwerking en bronnen. Aanbiedingen kunt u bekijken op Goedkoopsteenergie.com voor het totaal overzicht .

Deze tarieven zijn op basis van een verbruik  van 1840 kWh voor stroom en 1100 m³ voor gas.

Nederlander denkt steeds meer en meer in termen van groene stroom en besparingen op kosten.

Goedkoopsteenergie.com helpt u als klant om bewust om te gaan met de keuze voor stroom en gas.

Plaats een reactie