Greenchoice investeert in Energie Transitie Groep via aankoop minderheidsbelang

Greenchoice doet als energieleverancier zaken die uiteindelijk de positie op de energiemarkt zal versterken. Recent heeft Greenchoice nog 20 procent aan minderheidsbelang opgekocht in de ETG( Energie Transitie Groep). De ETG bestaat uit de Energy Trading Company, De Groene Stroomfabriek en Huismerk Energy. Deze investering betekent dat Greenchoice zijn positie op de groene energiemarkt versterkt. Er is decentralisatie nodig bij de energietransitie en deze energieleveranciers gaan middels ambitie en drive deze uitdaging tegemoet. 

greenchoice-vergelijken

Energie Transitie Groep en Greenchoice complimenteren mekaar

De Energie Transitie Groep en Greenchoice hebben hun missie en visie aan elkaar gekoppeld. Dat maakt dat dit verband dus wel degelijk kan werken. Zowel Greenchoice en de Energie Transitie Groep werken aan de verduurzaming van Nederland. Beide organisaties doen investeringen die het mogelijk maken om meer Nederlandse groene energie op de markt te brengen. De opwek en levering krijgen zo dus een heel goede ‘boost’. Ook hebben ze gezonde samenwerking met energiecoöperaties en postcoderoosprojecten opgebouwd. Dat brengt ze direct in contact met de consumenten die bij deze organisaties actief betrokken zijn bij de opwek van eigen schone, groene stroom.

Greenchoice en de Energie Transitie Groep gaan verder in de toekomst

Deze stap is een aanzet voor wat er in de toekomst zal gebeuren. In de toekomst zullen Greenchoice en de Energie Transitie Groep hun samenwerking verder uitdiepen. Naar verluidt heeft Greenchoice het recht verkregen om de resterende aandelen ook over te nemen. De groep klimaatbewuste klanten en bedrijven is zoetjes aan aan het groeien. Greenchoice zal dus in de toekomst nog sterker gaan zitten op de energiemarkt. Veel mensen zullen dus willen overstappen naar een sterke, groene speler. De mogelijkheid ligt er zeker daar voor Greenchoice om die positie in te nemen. Het zit er ongetwijfeld in. In het belang van klanten en medewerkers is er een dus gefaseerde aanpak nodig om zich op deze weg te bewegen.

Vergelijk dus nu en ook in de toekomst energie. Dan weet u zeker als Greenchoice aan top zal blijven de komende jaren. Er zullen tal van energie aanbiedingen die u kunt gebruiken als voedingsmateriaal. Pak deze en vergelijk ze met de aanbiedingen van Greenchoice. U weet dan zeker waar u beter zult zitten dan uw huidig contract.

Wees wijs en vergelijk!

 

Plaats een reactie