Greenchoice , altijd een stap vooruit

Greenchoice is al 15 jaren bezig als leverancier van “groen”stroom en gas. Vanaf de veranderde marktsituatie in 2001 was het bedrijf er om in eerste instantie alleen groene stroom aan te bieden aan  klanten . Na een periode van 15 jaren hard werken is een start-up bedrijf met een groene missie uitgegroeid tot een duurzame speler op de markt. Greenchoice houdt het simpel door de groene energie dichtbij de klanten op te wekken en te laten verbruiken . Klanten die bewust zijn van hun energieverbruik , besparen actief energie en wekken als het kan ook zelf op. Greenchoice  biedt de klant de keus uit diverse contracten vanaf € 1117,49 per jaar. Vergelijken met andere leveranciers mag, dan kunt u het voordeel van Greenchoice beter zien . 

Greenchoice , voor écht groene stroom

Greenchoice levert stroom dat grotendeels in Nederland wordt opgewekt(80%).  Het doel is om uiterlijk 2020 alle groene stroom , ook voor grote zakelijke klanten in Nederland op te wekken . Greenchoice geeft de zekerheid dat ze groene stroom leveren door de garantie van oorsprong. De herkomst van uw stroom is u dan bekend. Sterker nog, u kunt zelf bepalen waar uw energie vandaan komt. Stroometiketten geven een overzicht uit welke bronnen de duurzame energie vandaan komt. Als leverancier van zonne-energie, windenergie , waterkracht energie en energie uit biovergisting is Greenchoice zeker één van de groenste leveranciers.

Greenchoice contracten

Als leverancier biedt Greenchoice contracten aan voor Groen uit Nederland, Wind uit Nederland en Biomassa uit Nederland. Voor 1 jaar vast Groen , Wind of Biomassa betaalt u € 1139,48 per jaar ( stroom en gecompenseerd gas). Wenst u als klant langer verbonden te zijn aan Greenchoice heeft u de keuze uit het 3 jaar vast Groen , Wind of Biomassa contract voor slechts € 1117, 49 per jaar (stroom en gecompenseerd gas). 

Klanten die niet gebonden willen zijn aan een kort – of langlopend contract heeft Greenchoice net als elk andere leverancier het Variabel contract . Dit contract is ieder moment opzegbaar . Het variabel contract is per maand € 108,15.

De prijzen voor de contracten zijn op basis van een verbruik van 2500 kWh voor stroom en 1100 m³ voor gas.Bij elk contract kunt u de tarievenspecifictaie opvragen en de opbouw bekijken van het tarief.

Goedkoopsteenergie.com is de site waarop u energieaanbiedingen vindt en uiteraard de beste leveranciers van stroom . Met de vergelijker kunt u de leveranciers opwegen tegen mekaar en de beste kiezen voor u . Wees wijs en vergelijk met Goedkoopstenergie.com .

 

Plaats een reactie