Goedkoopste stroomleverancier

Ook als u op zoek bent naar de goedkoopste stroomleverancier bent u bij ons op het juiste adres. Met onze gratis stroomvergelijker kunt u gemakkelijk en snel alle stroomleveranciers met elkaar vergelijken en direct bekijken welke de goedkoopste is. Om direct te beginnen klikt u het tabblad “Alleen stroom” aan. Vul uw stroomverbruik en uw postcode in en klik op “Vergelijken”. U ziet direct een complete onafhankelijk vergelijking met daarin de goedkoopste stroomleveranciers op een rij.

Vind ook de goedkoopste gasleverancier

Zo vind u de goedkoopste stroomleverancier

goedkoopste stroomleverancierVul uw stroomverbruik en uw postcode in en klik op “Vergelijken”. De stroomvergelijker laat u direct het complete overzicht zien van de goedkoopste stroomleveranciers. In de vergelijking ziet u alle stroomleveranciers met de goedkoopste bovenaan. U kunt ook de filteropties gebruiken om uw voorkeuren aan te geven zodat de vergelijker een selectie kan maken dat aansluit op uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld alleen de duurzame stroomleveranciers laten weergeven of alleen 1, 2, 3 of zelfs 5 jarige stroomcontracten. Al met l zal het vinden van de goedkoopste stroomleverancier niet langer hoeven te duren dan enkele minuten.

Vaste en variabele stroomprijzen

Stroomleveranciers leveren stroom tegen verschillende tariefsoorten. Namelijk vast en variabel. Het verschil is dat een vaste prijs gedurende het stroomcontract niet gewijzigd zal worden en een variabel stroomcontract wel gewijzigd kan worden, hetzij maximaal 2 keer per jaar. Als u zekerheid wilt en niet wil dat uw stroomleverancier elk halfjaar de stroomprijs aanpast kiest u voor een vaste stroomprijs. Wilt u kunnen profiteren van eventuele toekomstige prijsdalingen? Dan kiest u voor een variabele stroomprijs. Het nadeel is wel dat als de stroomprijs stijgt, u dus ook meer moet betalen.