Goedkoopste gasleverancier

Bent u op zoek naar de goedkoopste gasleverancier? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Op GoedkoopsteEnergie.com kunt u alle gasleveranciers met elkaar vergelijken en direct zien welke de goedkoopste is. Vul uw verbruik en postcode in en klik het tablad “Alleen gas” aan om alleen gasleveranciers te vergelijken. U kunt onder elk pakket op “Meer informatie” klikken om de gasprijs per m3 te bekijken, maar ook de totale gaskosten per maand en per jaar.

Vind ook de goedkoopste stroomleverancier

Zo vind u de goedkoopste gasleverancier

goedkoopste gasleverancierVul uw gasverbruik en uw postcode in en klik op “Vergelijken”. De gasvergelijker laat u direct het complete overzicht zien van de goedkoopste gasleveranciers. In de vergelijking ziet u alle gasleveranciers met de goedkoopste bovenaan. U kunt ook de filteropties gebruiken om uw voorkeuren aan te geven zodat de vergelijker een selectie kan maken dat aansluit op uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld alleen de duurzame gasleveranciers laten weergeven of alleen 1, 2, 3 of zelfs 5 jarige gascontracten. Al met l zal het vinden van de goedkoopste gasleverancier niet langer hoeven te duren dan enkele minuten.

Vaste en variabele gasprijzen

Gasleveranciers leveren gas tegen verschillende tariefsoorten. Namelijk vast en variabel. Het verschil is dat een vaste prijs gedurende het gascontract niet gewijzigd zal worden en een variabel gascontract wel gewijzigd kan worden, hetzij maximaal 2 keer per jaar. Als u zekerheid wilt en niet wil dat uw gasleverancier elk halfjaar de gasprijs aanpast kiest u voor een vaste gasprijs. Wilt u kunnen profiteren van eventuele toekomstige prijsdalingen? Dan kiest u voor een variabele gasprijs. Het nadeel is wel dat als de gasprijs stijgt, u dus ook meer moet betalen.