Gerecyclede groene energie 1 jaar vast vanaf € 140,-p/mnd* bij Kringloop energie

HVC Kringloop energie stimuleert het opwekken van energie uit gerecyclede materialen zoals hout en afval.  Het opwekken van energie en gas wordt door deze duurzame energieleverancier gedaan in hun eigen centrales. Waar zit het verschil in tussen Kringloop energie en de andere energieleveranciers? HVC groep heeft afvalverwerking ten gunste van de gemeenschap weten in te zetten. Deze afvalverwerker besloot de energie die wordt opgewekt te gaan leveren aan huishoudens en bedrijven. Ten eerste helpen ze dus aan een schoner milieu in Nederland. Ten tweede leveren zij dus ook groene energie en gas aan de gemeenschap. En dat ook tegen scherpe prijzen.

1 jaar vast contract bij Kringloop energie

U heeft inmiddels in het kort al kunnen nalezen hoe HVC groep haar energie produceert. Wilt u ook zo een bijdrage leveren en tegelijkertijd ook een scherpe prijs betalen voor energie en gas? HVC heeft onder andere het 1 jaar vast contract voor u. Bij de keuze voor dit contract betaalt u het vaste leveringstarief van € 140,23 per maand. Dat is op basis van een verbruik van 3500 kWh aan stroom en 1500 m³ aan gas. U krijgt dan energie geleverd van Kringloop energie dat opgwekt is in de afvalcentrale of groene stroom dat is opgewekt in hun windpark. HVC groep gebruikt het afval dat in de containers beland weer om er groene stroom van te maken. Dit maakt dat verspilling wordt voorkomen en duizenden huishoudens ook worden voorzien in hun energiebehoefte. Voer uw gegevens in op de vergelijker en laat uw gemiddelde kosten per jaar berekenen.

Kringloop energie: restwarmte aanbieder

Bent u woonachtig in de Regio’s Alkmaar, Assendelft of Dordrecht? Dan bestaat de mogelijkheid er om warmte geleverd te krijgen van Kringloop energie. De restwarmte wordt namelijk gehaald uit de afval dat niet hergebruikt kan worden door de energieleverancier. Het wordt dan geleverd aan het warmtenet waarop deze regio’s zijn aangesloten. Restwarmte is een duurzame oplossing voor het verwarmen van woningen. Verder is het ook een uitkomst voor de huishoudens die nog geen gasaansluiting hebben. Het overstappen is niet mogelijk omdat de gemeente of de energieleverancier is aangewezen voor uw warmtenet. Het overstappen van energie is  wel mogelijk.

Kringloop energie doet zeker goed werk en probeert haar aanbiedingen ook dan aantrekkelijk te houden. Wilt u toch nog even vergelijken met andere aanbieders? Dat is mogelijk. U kunt op goedkoopsteenergie.com dan de energie-aanbiedingen bekijken. Het wordt dan stukken makkelijker  te vergelijken en een goede keus te maken. Stap bewust over via goedkoopsteenergie.comWees wijs en vergelijk!

 

 

Plaats een reactie