Gemakkelijk overstappen naar de goedkoopste energieleverancier

Wilt u gemakkelijk overstappen naar de goedkoopste energie bij u in de regio? Dat kan gratis en snel met de energievergelijker van GoedkoopsteEnergie.com. Met een paar simpele stappen krijgt u het volledige aanbod van alle energieleveranciers te zien die u kunt vergelijken op basis van uw eigen situatie en voorkeuren.

Energie vergelijken

Vul de energievergelijker is met uw gegevens zoals uw energieverbruik, uw postcode en uw huidige energieleverancier. Klik nu op Bereken Nu en wij laten u direct zien welke energieleveranciers er zoal zijn en welke de goedkoopste is. Nu hoeft u alleen nog maar de filteropties toe te passen om de vergelijking te verfijnen naar uw eigen energiebehoefte en voorkeuren. De energievergelijker doorzoekt nu de energie aanbiedingen van alle energieleveranciers en selecteert de goedkoopste aanbieding.

De overstap

Heeft u een goede keuze gemaakt, dan kunt u direct overstappen. Klik op Aanvragen en vul het aanvraagformulier in. Klik nogmaals op verzenden en u kunt beginnen met besparen. Nadat u de aanvraag heeft ingediend ontvangt u van ons bevestiging van uw aanvraag. Hier staan tevens alle gegevens in zoals de tarieven, de korting en het telefoonnummer dat u kunt gebruiken om het aangevraagde energiecontract te annuleren. De bedenktermijn is 14 dagen. Als u binnen 14 dagen annuleert dan hoeft u geen boete oid te betalen.

Zo de aanvraag is nu geregeld. U hoeft dus verder niets meer te doen. Wel raden we u aan om jaarlijks een nieuwe energievergelijking te maken zodat u de energiekosten elk jaar opnieuw laag kunt houden.

Plaats een reactie