Geen welkomstkorting bij FENOR?

Als het gaat om energie afnemen heeft u de keus uit verschillende energieleveranciers. Allemaal komen dan ook keurig op de proppen met hun mooie cashback aanbiedingen of energie met een welkomstpresentje daaraan verbonden. Daartussen zijn er toch ook nog energiebedrijven die ervoor kiezen om geen korting toe te kennen. De vraag is: hoe bieden ze de concurrentie dan tegenstand? Zo ook FENOR. Waarom biedt FENOR geen welkomstkorting? Is het wel aan te raden om energie zonder korting te vergelijken? 

FENOR onder de vergootglas

FENOR is een zeer eenvoudige energieleverancier. Dit bedrijf vindt dat het belangrijk is om kwaliteit, service en natuurlijk het gemak dichtbij de klant te brengen. Bij FENOR kunt u nú nog kiezen uit groene stroom of grijze stroom, maar in de toekomst gaat men voor 100% duurzame energie. FENOR zit in de groep energie aanbieders die geen welkomstkorting koppelt aan een contract. Waarom kiest FENOR voor deze methode?

Contact met de klant staat centraal

De klant heeft een centrale positie bij FENOR, vandaar dat men geen welkomstkorting aanbiedt. Er is namelijk geen lokaas nodig om klanten te binden. FENOR biedt u heldere energietarieven waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. U krijgt stroom geleverd tegen zeer scherpe tarieven en u kunt zelf kiezen als u overstapt naar groene stroom of niet.

Hoe werkt het overstappen?

Bent u toe aan een nieuw contract?  Of wilt u gewoon uit die hopeloze situatie? Dan moet u bepaalde zaken wel in nacht nemen. Zoals uw huidige contractperiode bijvoorbeeld. Is uw huidig contract al verlopen of verloopt het binnen de komende zes weken? Dan mag u stappen ondernemen om over te stappen.  Verloopt het contract na een paar maanden? Neem dan uw tijd om de energiebedrijven beter te kennen. Wanneer het tijd is weet u dan alvast welke u beter moet bekijken.

Het vergelijken van energie is een makkie. Op GoedkoopsteEnergie.com zult u het vergelijkingssysteem vinden welke u simpel zal kunnen hanteren. Gebruik uw postcode+ huisnummer  en het verbruik om een berekeing te maken. Het systeem berekent dan welke aanbieder het voordeligste is. de goedkoopste energieleverancier staat ter uwer gemak altijd aan top. Het is best mogelijk dat FENOR zonder welkomstkorting aan top zit. Het hoeft uiteraard niet automatisch, het kan ook een andere aanbieder zijn. Vergelijk dus goed en wees zeker.

Energiecontracten bij FENOR

Heeft u interesse om online over te stappen naar FENOR? Bekijk dan via ons vergelijkingssysteem de vier contracten gekoppeld aan FENOR. U heeft keus uit onder andere: 1 jaar, 1 jaar Maximaal Groen, 3 jaar en ook nog 3 jaar Maximaal Groen. Wel staat er geen duurzaamheidsscore verbonden aan deze energieleverancier. Ook als u dat met een filter zoekopdracht zal doen, zult u geen resultaten tegenkomen. U mag dan vrijblijvend een andere energiebedrijf opzoeken als dat een vereiste is.

Belangrijke informatie

Ziet u FENOR wel zitten als een potentiële energieleverancier voor u? Bekijk dan de voorwaarden om te weten als u op één lijn staat met de energieleverancier. Laten we samen een paar belangrijke aandachtspunten bekijken. Deze zijn:

  • Haal uw informatie over de voorwaarden het beste af van de website van de energieleverancier;
  • Middels de GRATIS overstapservice wordt u door het proces heen geholpen. U hoeft dan het oude contract niet zelf op te zeggen. dat wordt gedaan voor u;
  • Gedurende de looptijd van het contract staan de prijzen per kWh stroom en per m³ gas vast;
  •  U mag bij dit energiecontract kiezen om te betalen via automatische incassso of via directe bankoverschrijvijng. De betaalmethode kan ook via Mijn FENOR aangepast worden. 

Vergelijken van Energie

Wilt u overstappen en in dat kader energie vergelijken? Op GoedkoopsteEnergie.com mag u vrijblijvend de energie aanbiedingen bekijken en zal zien welke andere deal dus beter bij u gaat passen.Gebruik daarbij steevast uw correcte postcode+huisnummer en het verbruik. Zo alleen kunt een correcte weergave krijgen van het vergelijkingssysteem. De voordeligste aanbieder krijgt u al gauw onder ogen. Bespaar binnen enkele minuten tot wel €500,- per jaar.

Wees wijs en vergelijk!

 

 

Plaats een reactie