Geen langlopend contract, maar wel voordelig? Essent geeft €200,- korting bij 1 jaar contract!

Wilt u zich niet lang binden aan een energiecontract, maar wel scherpe tarieven genieten? Heeft u wel als voorwaarde dat het groene energie moet zijn? Dan moet u het Groene Stroom & Gas Zeker 1 jaar contract kiezen. Essent presenteert u dit super voordelig contract. Er zijn veel energie aanbiedingen die ‘voordelig’ lijken, maar dat weet u pas zelf als u energie vergelijkt. Bekijk de voorwaarden en ontdek als u wel mag overstappen.

Voordelen van een overstap naar Essent

Essent houdt het simpel en voordelig. U wordt alles open en transparant voorgelegd waarna u zelf mag besluiten als u overstapt of niet. In elk geval krijgt u van Essent het volgende mee over het contract:

  • U krijgt 100% Groene Windstroom- Daar staat er een garantie op;
  • Gedurende het jaar betaalt u vaste, voordelige leveringstarieven;
  • Prijsstijgingen hebben geen invloed op de tarieven- U betaalt waarvoor u getekend heeft;
  • Korting van €200,- Dit bedrag krijgt u gestort op uw bankrekening.

Wacht niet al te lang en profiteer van bovenstaande voordelen. Het komt niet vaak voor dat u gegarandeerd minder zal betalen voor energiekosten. Essent kan dat realiseren voor u.

Vergelijken wordt aanbevolen

Elke consument kijkt wel uit naar een besparing. Het helpt om wat extra’s over te houden dat elders ingezet kan worden. Ontdek het voordeel door een simpele energievergelijking. U heeft daarvoor nodig: postcode/huisnummer + het verbruik van groene stroom en gas. Binnen enkele tellen krijgt u een lijst met voordelige tarieven. En voor het gemak staat de voordeligste aan top. U weet dan welke energieleverancier het beste bod voor u heeft. Wacht niet te lang en stap online ook over. We willen ook dat u bespaart op energiekosten. Gebruik die €400,- of meer per jaar voor andere zaken.

Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie