Ga voor de nieuwe Feyenoord-shirt met de overstap naar Qurrent!

De energiemarkt komt nú goed los. Er zijn nooit eerder zoveel aanbieders geweest van duurzame energie als op dit moment. Elk der energieleveranciers probeert haar groene producten an de man te brengen. Dat is op zich al een uitdaging, omdat groene energie nog een beetje prijzig is. Tenminste als het bedrijf uit is op maximale winst. Er zijn toch bedrijven die ook snappen dat het verkopen niet alleen draait rond het maken van maximale winst. Eén daarvan is Qurrent. Deze leverancier van groene energie heeft als doel elk huishouden uiteindelijk zelfvoorzienend te maken. Vandaar dat ze het goede voorbeeld geven en zelf voor 100% hun energie opwekken.

Groen kan óók goedkoop bij Qurrent

Qurrent heeft de reputatie verworven van een leverancier die de klant stimuleert om zoveel als mogelijk groene energie te verbruiken. In principe moet de klant volgens Qurrent net zoveel verbruiken als ze zelf kunnen opwekken. Het ‘groen’ denken zit helemaal gegrift in het bedrijfsmodel van Qurrent. En dat heeft dit bedrijf veel onderscheidingen bezorgd. Organisaties zoals Greenpeace, de Consumentenbond, WISE en WNF hebben het werk van Qurrent vaker bekroond.

Shirt Feyenoord

 

Qurrent/Feyenoord laten u makkelijk een nieuw shirt scoren

Al een paar jaar hebben Qurrent/Feyenoord een heel goede samenwerking. Die samenwerking heeft diverse voordelen voor de klanten/supporters. Nu is er bijvoorbeeld een overstapsdeal waarbij u naast goedkope duurzame stroom en CO2-gas ook nog hét nieuwe shirt van Feyenoord krijgt (cadeabon t.w.v. € 125,-). Qurrent en Feyenoord presenteren u de unieke combinatie van 100% groene energie( Nederlandse wind en zon) en onvergetelijke Feyenoord belevenissen. Dit alles mag u verwachten bij de overstap naar Qurrent. Volgt u gerust het traject op als u binnenkort moet werken aan uw energiezaken.

Om zeker te zijn van de voordeligheid van dit contract mag u het vergelijken met andere contracten. Het doel is natuurlijk voor elke klant om een voordelig contract te sluiten. Er zijn op GoedkoopsteEnergie.com tal van energie aanbiedingen om uit te kiezen. Maak gebruik van deze gelegenheid en PROFITEER van honderden euro’s aan besparingen.

Plaats een reactie