Feyenoord/Qurrent zetten zich in voor Groen, € 200,- cadeaukaart bij 3 jaar contract

Er moet verduurzaamd worden in Nederland. Het milieu heeft sowieso de steun van de mens nodig om weer gezond te geraken. De ‘groene mens’ zo te noemen. Deze mensen weten dat het noodzakelijk is om het milieu goed en gezond te maken/houden. Qurrent is leverancier van groene energie en doet er alles aan om de consumenten te voorzien van groene stroom. En dan heb je Feyenoord die samen met Qurrent mooie dingen doet op én ook van het voetbalveld af. De band is zo stevig dat ze samen dus ‘het Groene Legioen’ hebben opgezet. Wat is dat en wat houdt het in?

Qurrent/Feyenoord vergroenen met het Groene Legioen

Het nú de tijd om te vergroenen en duurzaam te zijn. Feyenoord staat reeds jaren aan top in de voetballerij en Qurrent weet hoe uw energiezaken goed te regelen. En deze werken samen. Wat krijgt u dan uit deze samenwerking? Het Groene Legioen! Als u zich aansluit bij het Groene Legioen staat één ding vast: U betaalt nooit meer dan nodig voor uw groene stroom. Daarnaast zet u grijze stroom letterlijk buitenspel. Verander uw gewoonte en laat u zich leiden naar het groene.

Als lid van ’t Groene Legioen krijgt u € 200,- Feyenoord Fanshop cadeaubon

De overstap naar Qurrent is vooral in dit geval een zeer wijze stap. U bespaart gegarandeerd honderden euro’s vooral als u nooit  eerder bent overgestapt. Qurrent geeft u de garantie op 100% groene stroom tegen de scherpste prijs en met Feyenoord erbij krijgt u unieke presentjes erbij. Dat is standaard, maar voor degenen die nu overstappen en kiezen voor een 3 jaar contract zijn er extra’s waaronder:

  • 100% Groene stroom ( zon + wind)
  • Garantie op unieke Feyenoord-belevenissen
  • Feyenoord Fanshop cadaeubon t.w.v. € 200,- bij het 3 jaar contract voor stroom/gas. Kiest u voor 3 jaar stroom alleen? Dan krijgt u een cadeaubon van € 100,-. U heeft 2 jaar de tijd om deze bon online te verzilveren. Deze cadeaubon ontvangt u 30 dagen na het bezegelen van de overstap. 

Dit aanbod is er eentje dat zeker uitsteekt boven een aantal. Vergelijk goed en kijk als deze deal ook voor u een lucratieve is. Om de vergelijking te doen zijn er tal van energie aanbiedingen te zien op GoedkoopsteEnergie.com. Wordt het Qurrent? Of toch een andere energieleverancier?Heeft u besloten welke? Stap dan over en profiteer.

Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie