Feyenoord Bekerwinst deal bij Qurrent: 1 jaar GRATIS groene stroom t.w.v.€195,29(bij 3 jaar contract)

Feyenoord en Qurrent werken al een tijdje samen. Deze leverancier van Groene Stroom en CO2 gecompenseerd gas aan de consument is een prijsvechter .  Feyenoord is de trots van Rotterdam en gaat altijd voor de hoogste prestaties binnen en buiten het voetbalveld. De bekercompetitie heeft haar climax bereikt en Feyenoord staat in de finale.Qurrent is sponsor en ondersteunt Feyenoord voor de volle 100%, zodat die de beste prestatie kan leveren: Bekerkampioen worden! Dat is een EXTRA steek onder de riem, want Feyenoord is zo goed als kampioen. En om het alvast te vieren mag u overstappen naar Qurrent om deelgenoot te zijn van de vreugde. Vier het feest samen met Qurrent/Feyenoord en ontvang GRATIS groene stroom.

 

Feyenoord gaat voor de bekerwinst en u gaat voor de besparing

Qurrent stelt u in de gelegenheid om over te stappen naar een leverancier die gaat wordt gezamenlijke winst. Scoor de deal van het jaar! Wat houdt de deal in? Dat leggen wij u nu dan voor. Feyenoord gaat de strijd aan in de bekerfinale. Bij winst trakteert Qurrent al haar nieuwe klanten op 1 jaar GRATIS groene stroom. Qurrent is daar goed op voorbereid, want Feyenoord is een winnaar. En met de overstap helpt u ook het klimaat en natuurlijk uw eigen zak.

Voordelen van de bliksemtransfer naar Qurrent

Overstappen naar Qurrent kan heel snel en vlot. Het is dat u maar weet wat u krijgt als u nú munt wilt slaan uit deze tijdelijke actie. Het pakket bestaat uit onder andere:

  • 1 jaar GRATIS groene stroom bij overwinning van Feyenoord( t.w.v. €195,29) bij een 3 jaar contract. 
  • 100% stroom afkomstig van Nederlandse wind/zon
  • Bij verlies van Feyenoord(onwaarschijnlijk) toch nog een half jaar GRATIS groene stroom
  • Complete overstap service
  •  Overstap mogelijk tot en met 22 april 2018

Maak snel een vergelijking met uw huidig contract/ andere contracten en bekijk zelf hoeveel u gaat besparen met de overstap naar Qurrent. Deze aanbieding en de andere energie aanbiedingen geven u een goede weergave van de mogelijke voordelen.

Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie