Fenor BV aanbieding: 1 jaar vast contract vanaf € 1026,31 p/jaar

Fenor is een relatief nieuwe speler op de energiemarkt. Echter is er geen gebrek aan ervaring, want het bedrijf is in 2011 opgebracht door personen die ervaring hebben in de energie branche. Wat is de visie van Fenor?Fenor heeft een duidelijke visie. De dienstverlening moet verbeterd worden op de energiemarkt. De ervaring hebben ze in huis en zetten dat dan ook in op de energiemarkt. De klant dient direct en goed geholpen te worden. Klantcontact en klanttevredenheid genieten dus de hoogste prioriteit! Verder levert men niet alleen groene energie, maar denkt ook “groen”. Het bedrijf heeft een uitgebreide online dienstverlening. Dit maakt dat het gebruik van papier bijvoorbeeld wordt geminimaliseerd. Al deze hervormingen resulteren in een scherp aanbod van € 1026,31 per jaar voor groene stoom en gas.

Duurzaam voordeel met Fenor

Fenor levert groene energie en CO2 gecompenseerd gas. En zo ook andere energieleveranciers. Fenor wenst zoveel als mogelijk samen te werken met andere producenten in het Noorden van Nederland. Mede dankzij deze benadering staat Fenor bekend als een duurzame partner op het gebied van de energievoorziening. De prijzen van Fenor begrijpt u al gauw zonder al te veel uitleg. Alles is helder en overzichtelijk vastgelegd op het factuur. Verborgen kosten komen niet voor, daarop wordt erop toegezien.

Aanbieding: 1 jaar vast contract tegen scherp tarief

Net als alle andere aanbieders van energie het Fenor ook vast contracten. Het 1 jaar vast contract bijvoorbeeld. Stel u heeft een verbruik heeft van 1840 kWh voor stroom en 1100 m³ voor gas. Wat zullen dan de kosten zijn? Op basis van bovenstaand verbruik betaalt u per jaar € 1026,31 voor groene stroom en CO2 gecompenseerd gas. Heeft u belangstelling in een contract van Fenor? Dan kunt op de website van goedkoopsteenergie.com terecht voor hulp. Maak gebruik van de vergelijker voor een prijscalculatie op basis van uw verbruik.

Op goedkoopsteenergie.com kunt u perfecte vergelijking maken tussen alle in Nederland actieve energieleveranciers. De aanbiedingen voor energie kunt u ook bekijken om een beeld te hebben van de concurrentie. De beste kiest u uiteindelijk op basis van uw voordeel. Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie