FC Twente Shirt bij lang contract Pure Energie

Pure Energie is dé leverancier van groene energie in Nederland. Het liefst 4 keer op rij verkozen tot groenste leverancier van Nederland .Dit blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond , Greenpeace en WISE , allen organisaties de het energie vraagstuk kritisch aanschouwen . Het is een verworvenheid die Pure Energie alleen maar gaan wilt verstevigen . De geleverde groene energie komt uit de eigen windmolens en zonnepanelen in Nederland. Bent u nog niet overtuigd van de impact die Pure Energie heeft? Dat kan veranderen als u de tijd neemt om Pure Energie te vergelijken met andere leveranciers van schone energie.

Wilt u nu ook de groene kant op gaan met uw energie? Bekijk dan de mogelijkheden geboden door Pure Energie om u te daaraan te helpen . Geen zorgen , de overstap wordt geregeld.

Pure Energie kan wellicht uw keuze zijn omdat :

  • er ruim 20 jaar ervaring en kennis is in duurzame energie
  • ze de groenste energie leveren uit zon en wind in Nederland
  • de geleverde energie afkomstig is van eigen productie

Pure energie en FC Twente

Het bedrijf en FC Twente hebben een goede samenwerking , hetgeen zichtbaar is door de vele sociale projecten die worden uitgevoerd. De achterban van FC Twente is zeer ingenomen met dit verband en kijkt uit naar de toekomst als het gaat om de verdere samenwerking. Voor nu heeft Pure Energie een heel leuke actie voor de supporters van de club. U kunt als supporter van FC Twente GRATIS in aanmerking komen voor een shirt. Wilt u weten hoe dat geschiedt? Dat is eenvoudig te doen :

  1. kies het 3-jarige contract bij Pure Energie en ontvang een thuis, uit of het derde shirt van FC Twente 
  2. kies het 5-jarige contract van Pure Energie en ontvang een thuis , uit of het derde shirt van FC Twente + € 100,- shop tegoed. 

Het overstappen kunt u regelen op de website van Goedkoopsteenergie.com . U heeft natuurlijk recht op de 14 dagen bedenktijd. Zodra uw overstap in orde is krijgt u een mail met daarin een code . met die code kunt u online Gratis uw shirt bestellen . Let op : uw shirt kunt u bestellen of ophalen bij de Fanstore ingaande 2 juli 2017.

Goedkoopsteenergie.com is de website waar u de allerlaatste energie aanbiedingen kunt opzoeken . Wees wijs en vergelijk voor uw beste voordeel!

 

 

Plaats een reactie