Essent ZZP & MKB: ontvang tot € 300,- cadeau bij 3 jaar zakelijk Vast contract

De energiemarkt is constant in beweging. Particulieren en zakelijke klanten proberen er altijd voordelig vanaf te komen. Het wordt steeds duurder en indien het lukt willen klanten zeker besparen op energiekosten. Ook de zakelijke klanten zien graag een besparing op energiekosten tegemoet. Zo kunnen ze dan hun concurrentiepositie behouden of zelfs verbeteren. Speciaal voor de kleinzakelijke ondernemers die voor zakelijke doeleinden groene energie afnemen is er een vast contract met voordelen. Essent heeft gemeend om deze groep ook goed te accommoderen. Vast en Zeker mag toch ook voor deze groep?

Vast & Zeker, de garantie voor een vast laag tarief

Essent heeft met het Vast & Zeker concept een groter doel voor ogen. Dat is onder meer het garanderen dat u er altijd voordelig van af komt als ondernemer. U kunt met het overstappen naar het Vast & Zeker contract zeker zijn van de de volgende zaken:

  • Groene stroom
  • Vaste, voordelige tarieven op maandbasis
  • Marktontwikkelingen hebben geen invloed op de prijs
  • Cadeau van tot maar liefst € 300,-

Bereken uw termijn bedrag simpel en snel met de rekentool. Daarvoor heeft u nodig het verbruik voor Stroom & Gas en u kiest ook nog de looptijd. In dit geval 3 jaar ( maar 1 jaar kan ook). Op basis hiervan krijgt u dan een gemiddeld maandbedrag. Is het aanzienlijk lager dan het huidig bedrag? Dan mag u overstappen.

Actievoorwaarden in geval van overstappen

Deze actie is speciaal bestemd voor de kleinzakelijke ondernemers. Men moet echter dan wel precies weten welke ondernemers vallen onder deze groep. Daarom zijn er actievoorwaarden gekoppeld aan deze aanbieding. We zullen er een paar noemen. Ten eerste loopt deze actie van 1 januari 2018 tot en met 31 december 2018. Ten tweede moeten de kleinzakelijke gebruikers de energie afnemen voor uitsluitend zakelijke doeleinden. Daarnaast moet u teminste een verbruik hebben van 8000 kWh stroom en 1600 m3 gas. Ook kunt u per leveringsadres slechts enmalig gebruik maken van deze actie. Zo zijn er nog een paar andere actievoorwaarden voor het sluiten van het 3 jaar Vast & Zeker contract voor kleinondernemers. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor afzonderlijke contracten voor stroom of gas. De voorwaadenm kunt u dan ook bekijken.

Valt u buiten de boot voor deze actie? Niet erg! Er zijn tal van andere energie aanbiedingen die u kunt bekijken om er ook voordeel uit te halen. Zet allemaal op een rijtje en vergelijk er flink op los. Uiteindelijk moet u toch het voordeel uit halen.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Plaats een reactie