Essent Zakelijk: 3 jaar Vast & Zeker ondernemen +tot € 300,- cashback

Ondernemers hebben het altijd druk. Goed ondernemen verdient uw onverdeelde aandacht en soms kunt u andere zaken over het hoofd zien. Bijvoorbeeld uw energiezaken. Door de drukte blijft u maar bij de ‘vertrouwde’ leverancier en wordt uw contract vaak stilzwijgend verlengd. Weet u wat er al die tijd is gebeurd? Al die tijd loopt uw onderneming dus honderden euro’s mis. Kostbaar geld gewoon laten liggen. Essent Zakelijk heeft daar een oplossing voor. Ze regelen alles voor u wat energie betreft beter. U loopt nooit meer het voordeel mis.

Vast & Zeker goed voor de ondernemers

Het is nooit overbodig om te besparen op energiekosten, maakt niet uit als u dat voor uw huishouden of onderneming wilt doen. In dit geval zal de focus meer gericht zijn op de ondernemers. Voor deze groep heeft Essent Zakelijk speciaal het Vast & Zeker contract ontworpen. De voordelen gekoppeld aan dit contract zijn onder andere:

  • Duurzame energie ( Groene stroom)
  • Cashback cadeau – tot maar liefst € 300,-
  • Constante prijs voor de duur van het contract
  • Vast Maandbedrag 

Deze voordelen maken dat dit contract zeer gewild is onder de ondernemers. Bekijk het product en bepaal zelf als het goed gaat zijn op om naar over te stappen.

3 Jaar Vast & zeker met tot € 300,- voordeel

Verbruikt uw onderneming meer dan 8000 kWh aan stroom en 1600 m³ aan gas? Dan mag u de mogelijkheid bekijken om over te stappen naar Essent Zakelijk. Deze aanbieding op het 3 jaar contract loopt door tot en met 31 december 2018. Indien u voldoet aan de voorwaarden krijgt u de cashback incl. btw éénmalig terug. Bent u een kleinzakelijke ondernemer die energie wilt afnemen voor uistluitend zakelijke doeleinden? Bekijk de actievoorwaarden om over te stappen naar 3 jaar stroom & gas (Vast & Zeker) en indien u voldoet is overstappen meer dan logisch. Draalt u wel niet te lang. De variabele energiekosten stijgen per 1 juli 2018 en dat kan maken dat u extra zal gaan betalen. Vergelijk energie en de mogelijkheden voor uw onderneming. De energie aanbiedingen op GoedkoopsteEnergie.com kunnen als leidraad dienen tijdens de zoektocht naar uw voordeel. Maakt u er gebruik van.

Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie