Essent verlengd het feest: The HouseParty aanbiedingen lopen tot eind december!

Essent heeft gezien het succes van de recente aanbiedingen geen andere keus dan deze te verlengen tot het eind van het jaar 2017. De afgelopen weken heeft deze producent/leverancier van groene stroom en CO2 gas echt alle remmen los gegooid en flink wat voordelige aanbiedingen aan u gepresenteerd. Dat alleen zodat u nog op het laatste moment een voordelig contract voor energie kunt afsluiten. Het jaar 2018 staat namelijk in het teken van de verhoging van energiekosten. U kunt het best dus indien u in de gelegenheid verkeerd dat te doen overstappen naar Essent.

Kostenverhogende maatregelen gaan flink drukken op het budget

De overheid heeft afgekondigd dat vanaf 2018 men de energiebelastingen gaat verhogen en recent is ook aan het licht gekomen dat de kosten van de netbeheerders zullen stijgen. Kortom de energietarieven gaan flink de lucht in. De consument gaat dat steeds weer merken in zijn zakken. Essent heeft voor degenen die nog kunnen overstappen recent een paar aanlokkelijke en realistische aanbiedingen geplaatst.

Vergelijken om voordelig uit te komen met Essent

Haast elke levererancier van groene stroom heeft tenminste af en toe een aanbieding. Om voornamelijk klanten te werven of om bijvoorbeeld hun marktaandeel te vergroten. Essent natuurlijk ook, maar hun primair doel is om groene energie te laten groeien. Daarom hebben ze diverse aanbiedingen gelanceerd die verschillende groepen raken. Iedere Nederlander moet zich op de één of andere manier betrokken voelen. Vandaar het idee om zoveel als mogelijk aanbiedingen te lanceren die mensen moeten aantrekken om zich te laten binden aan Essent met ongetwijfeld voordeel.

Verlenging van de HouseParty III campagne ten voordele van de consument

Essent heeft de HouseParty III campagne verlengd waardoor u nog tot en met 31 december 2017 een voordelig pakket kunt afsluiten. De aanbiedingen waaruit u kunt kiezen zijn:

Deze aanbiedingen van Essent zijn nog even beschikbaar, waardoor u alsnog uw voordeel kunt halen. Toch niet gevonden waar u naar uit kijkt? Geen nood! Op de onafhankelijke vergelijkingssite, GoedkoopsteEnergie.com, zijn er nog tal van andere energie aanbiedingen die u kunnen aanspreken. De ouderwetse manier van energie vergelijken is ook nog een optie. Simpelweg de energieleveranciers met elkaar vergelijken. Hoe doet u dat? U kiest telkens een andere leverancier en plaatst uw verbruikswaarden voor groene stroom en gas/leverings adres. U krijgt voor elke leverancier een gemiddeld tarief. Welke kiest u? De geodkoopste of voordeligste natuurlijk.

Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie