Essent HouseParty continues: 3 jaar Groene Stroom & Gas Zeker met €300,- KORTING!

Essent is één der grote energieleveranciers in Nederland en bedient zowel particuliere als zakelijke klanten. Als producent van hun eigen duurzame energie is deze leverancier in staat de energie voordelig aann te bieden. Essent promoot de productie en het gebruik van groene energie. Dat kan niet anders, alle interne pijlers zijn gericht op groene stroom. Duurzaamheid is diep ingeworteld in de bedrijfsvoering van Essent. Ze zorgen ervoor dat ze ten eerste zo min mogelijk doen aan verspilling van energie/grondstoffen. Ten tweede wordt door hun benadering het milieu aspect ook meegenomen. Als leverancier hebben ze meerdere contracten samengesteld die moeten aansluiten op de wensen van klanten. Het is energiemaand en Essent heeft wat EXTRA aanpassingen aangebracht aan de contracten. Meer voordeel te halen. Eén der contracten welke is aangepast is het 3 jaar Groene Stroom & Gas Zeker contract.

Wat biedt het 3 jaar Groene Stroom & Gas Zeker contract van Essent u?

Het belangrijkste dat u alvast mag verwachten van dit contract is een stukje zekerheid. Gedurende de duur van het contract(3 jaar) hoeft u zich geen zorgen te maken over de aan te komen prijsstijgingen. Uw leveringstarieven staan vast, u weet dus waar u aan toe bent. Samengevat mag u verwachten:

  • 100% groene Windstroom & CO2-gas
  • Geen prijsstijgingen voor de duur van 3 jaar
  • Vaste, voordelige leveringstarieven voor stroom en gas
  • 24/7 inzage in uw energieverbruik met hulp van de VerbruikManager
  • En als EXTRA €300,- KORTING ( wordt verrekend van het jaarbedrag)

Hoeveel gaat u betalen als u zich aansluit bij Essent?

Dat is een heel mooie vraag. En daar kunt u zelf aantwoord op geven. De website van GoedkoopsteEnergie.com heeft een energiecalculator. Met behulp van deze calculator kunt u van elke energieleverancier die voorkomt in de vergelijker de tarieven van de verschillende contracten berekenen. Hoe werkt dat precies? U vult uw werkelijke verbruikswaarden voor stroom & gas in en ook het leveringsadres. U selecteert vervolgens het betaalbedrag per maand of jaar. Op basis hiervan ontvangt u een voorschot nota (u moet wel nagaan als er nog een korting van af moet). Zodoende kunt u alle energie aanbiedingen goed toetsen.

Wanneer is de overstap een feit?

De overstap is een feit indien u de 14 dagen bedenktijd na ontvangst van de bevestiging niet gebruikt om te annuleren. Als de nieuwe leverancier geen schriftelijke of mondelinge(bellen) annulatie melding heeft ontvangen. U ondervindt verder bij de overstap geen last. Het contract dat u hebt wordt netjes afgezegd en de levering van stroom & gas loopt onverstoord door. Het voordeel ziet u WEL terug in de besparingen!

Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie