Essent geeft zekerheid: sluit een 3 jaar contract af voor Groene Stroom en ontvang €250,- korting!

Consumenten hebben uitéénlopende meningen over de duur van een contract. Een ieder heeft een reden waarom hij/zij  kiest voor een contract met een bepaalde duur. Bepaalde mensen willen steeds een kort contract om zo elk jaar weer de voordelen op de markt te toesten. De andere consument kiest er liever voor om een langer contract te kiezen die ze voor langere tijd voordelig laat uitkomen. En dan heb je de groep consumenten die geen binding aan tijdsduur wilt, de zgn. ‘open contracten’ dus. Essent zorgt ervoor dat iedere consument aan zijn trekken komt, elke klant is koning! Voor de mensen die voor langere tijd verbonden willen zijn aan Essent hebben ze dan ook een paar leuke en voordelige contracten. Eén daarvan wordt belicht nl.: het 3 jaar Groene Stroom & Gas Zeker contract + €250.- korting.

Overstap naar lang contract Essent met zekerheid

Wilt u voor de komende periode zekerheid hebben van uw leveringstarieven voor stroom en gas? Kies dan voor zekerheid met het 3 jaar Groene Stroom & Gas Zeker contract van Essent. De leveringstarieven staan voor drie jaar vast + mag u ook profiteren van €250,- KORTING bij het afsluiten van dit contract.

Voordelen van het 3-jarig contract van Essent

Het 3 jaar contract heeft voordelen die zeker voor een hoge mate van overtuiging kunnen zorgen. Een paar voordelen zijn:

  • geen zorgen over prijsstijgingen de komende 3 jaar
  • voordelige en vaste leveringstarieven 
  • garantie voor 100% Groene Windstroom
  • korting van €250,- (** let op: de korting wordt nog verrekend van het jaarbedrag)

U merkt zelf dat de voordelen een basis vormen voor een potentiële overstap naar Essent.

Ruim denken en voordelen halen met vergelijken van energie

De consument vergelijkt naar statistieken nog veels te weinig energie. Mensen blijven jaren gebonden aan een leverancier, waardoor ze eigenlijk gewoon hun voordelen mislopen. Een overstap kan tussen de €450,- en €700,- voordeel opleveren. Het is dus tijd om ruimer te denken en de kans te wagen om over te stappen. GoedkoopsteEnergie.com helpt u ook op weg door naast het vergelijken van energie, ook de allerlaatste energieaanbiedingen te plaatsen op regelmatige basis . Hierdoor kunt u zelfstandig de energieleveranciers doorlichten en het voordeel toetsen.

Wees wijs en vergelijk!

 

Plaats een reactie