Essent geeft bij 3 jaar vast contract een MediaMarkt cadeaukaart (t.w.v.€ 170)

Essent heeft voor klanten die het Groene Stroom & Gas Zeker energiecontract van 3 jaar kiezen een heel leuke aanbieding. U namelijk krijgt een MediaMarkt cadeaukaart ter waarde van €170 gekoppeld aan dit contract. Het is een vrij simpele handeling. Wordt u klant van Essent via deze aanbieding? Prima! Dan krijgt u binnen enkele dagen uw cadeaukaart thuis opgestuurd. Deze cadeaukaart kunt u gebruiken bij aankopen in de MediaMarkt. Stel dat u spullen aanschaft ter waarde €185 , dan heeft u met het verzilveren van uw cadeaukaart nog maar €15 te betalen.  Een aardige meevaller voor uw  zak.

MediaMarkt tegoed van €170 bij 3 jaar Essent

GoedkoopsteEnergie.com is de website waar u alle energieleveranciers kunt vergelijken op prijs en kwaliteit. Er zijn meerdere sites die zulke diensten leveren. Echter probeert GoedkoopsteEnergie.com dit alles simpel over te brengen aan u. Wilt u weten als de aanbiedingen van Essent een voordeel is? Ga dan naar de vergelijker op de website. Het is daar mogelijk om de aanbieding van Essent te vergelijken met andere energieleveranciers. U kunt dan afwegen welke aanbieder het beste bod heeft.

Korting van €75 op uw energierekening

Heeft u nog twijfels over een te lang contract? Wilt u toch een scherp tarief? Essent heeft dan een alternatief voor u. U kunt ook kiezen voor het contract Zeker 1 jaar. Voor de duur van 1 jaar bent u verzekerd van een scherp tarief zonder prijsstijgingen. U krijgt hier wel geen MediaMarkt cadeaukaart, maar wel een korting van €75 op uw energierekening.

GoedkoopsteEnergie.com is er om de consument te assisteren in het maken van de juiste keuzes aangaande energiecontracten. Wees wijs en vergelijk!

 

Plaats een reactie