Essent 3 jaar + Gratis Honeywell Lyric (Slimme thermostaat)T6 t.w.v. €199,-

Essent is geen onbekende op de Nederlandse energie markt. Deze leverancier van 100% Groene stroom en Gas zorgt er altijd voor dat hun klanten goed zitten. Ze hebben diverse producten die zeker u als consument zeker zullen aanspreken. Goedkope tarieven en ook nog andere toevoegingen die het contract een EXTRA meerwaarde geven. Zekerheid is een ook belangrijk gegeven bij Essent.

3 jaar Groene Stroom & Gas Zeker + Honeywell Lyric T6 t.w.v. €199,- GRATIS

Essent heeft weer een heel mooi pakket samengesteld voor de consument. Het 3 jaar Groene Stroom & Gas Zeker geeft EXTRA zekerheid. Zekerheid in de zin dat uw leveringstarieven voor de duur van 3 jaar vast staan. Geen effecten van de op handen zijnde prijsstijgingen op energiekosten dus. Tijdelijk heeft Essent een aanbieding met EXTRA voordeel. Bij het sluiten van het 3 jaar Groene Stroom & Gas Zeker contract krijgt u een Honeywell Lyric T6. De Honeywell Lyric T6 is een slimme thermostaat van de nieuwste generatie. En niet een gewone, het is een thermostaat van een betrouwbaar en bekend merk.

Essent

Voordelen op een rij van het Honeywell contract

De voordelen van dit specifiek 3-jarig  contract van Essent zijn:

  • 3 Jaar geen prijsstijgingen, daar staat garantie op
  • Vaste en voordelige leveringstarieven
  • 100% Groene Windstroom
  • Honeywell Lyric T6 (slimme meter) t.w.v.€199,-
  • Nsure slimme energielezer t.w.v. €49,- ( geeft u een realtime inzicht in het persoonlijk verbruik van energie, wel een slimme meter hebben)

Deze voorwaarden zullen zeker wel aantrekken. U kunt in overweging nemen om over te stappen naar Essent. U zult er geen nadelen aan overhouden, vooral ten opzichte van uw huidig contract. Vergelijk dus op regelmatige basis uw energie. U blijft dan zodoende ook op de hoogte van de prijzen en energie aanbiedingen.

Wees wijs en vergelijk!

 

Plaats een reactie