Essent: 1 jaar Variabel met €75 cadeaukaart van de Mediamarkt

Toe aan een nieuwe energieleverancier en ook nog minder gaan betalen voor uw energie? Bekijk dan deze aanbieding van Essent. Bij een verbruik van 2500 kilowattuur en 1100 kubieke meter gas gaat u slechts €104 per maand betalen voor uw energiekosten, het betreft hier een variabel contract wat betekent dat de energieprijzen per half jaar kunnen wijzigen. De looptijd van dit contract bedraagt 12 maanden zodat u na deze periode weer kunt kiezen voor een nieuw energiecontract met een hoge welkomstkorting.

De welkomstkorting is de Mediamarkt Cadeaukaart van €75

De welkomstkorting die Essent biedt komt in de vorm van een cadeaukaart van de Mediamarkt met een waarde van €75 die u daar naar eigen inzicht mag besteden. Essent is een energieleverancier van het eerste uur en is samen met Nuon en Eneco één van de grootste leveranciers van Nederland. Dit aanbod geldt exclusief voor nieuwe klanten. Bent u ook nieuwsgierig naar wat de andere energieleveranciers u te bieden hebben? Dan kunt u op GoedkoopsteEnergie.com gerust alle andere energie aanbiedingen vergelijken met onze energievergelijker.

Vergelijk alle energie aanbiedingen

De goedkoopste energie vindt u juist door alle aanbiedingen met elkaar te vergelijken. U heeft altijd een bedenktijd van 14 dagen dus mocht u onverhoopt stuitten op een andere aanbieding dan kunt u binnen deze 14 dagen annuleren. Gaat u voor de hoogste welkomstkorting? Zoek dan nog even verder en bespaar tot €450 per jaar op uw energierekening op GoedkoopsteEnergie.com

€ 75,- Mediamarkt bon actie (1 jaar)

Plaats een reactie