ENGIE zonne-energie! Iets voor u?

Als het gaat om het leveren van verschillende soorten energie, dan is ENGIE een naam die niet zal ontbreken op de lijst. ENGIE levert onder andere windenergie en zonne-energie. Nederland is inmiddels al flink gewend geraakt aan duurzame energie en dat valt ook te zien aan het verbruikersgedrag. Steeds mensen kiezen dus meer voor ‘schone’ energie. Wilt u ook meedoen aan de verduurzaming? Lijkt ENGIE zonne-energie u wat?

ENGIE zonne-energie

ENGIE heeft een heel zonnepark die vol zit met zonnepanelen. In Nederland is het een heel goede zaak als een energieleverancier zijn eigen bronnen onder beheer heeft. Dat is alvast een basis. Daarnaast haalt ENGIE ook nog meer zonne-energie uit zonneparken in andere delen van Europa. De Nederlandse bron is gevestigd in het plaatsje Burgum te Friesland. De gewonnen energie is omgedoopt tot oranje energie vanwege de Nederlandse afkomst.

Kort-of langlopend contract

Heeft u interesse in zonne-energie van ENGIE? Kies dan voor een eenjarig of driejarig energiecontract van deze energieleverancier. U kunt zelfde eerste stap ondernemen door uw energiekosten te laten berekenen. De basis daarvoor vormen uw postcode + huisnummer en het energieverbruik. U leert op een simpele en gemakkelijke manier berekenen welke deal past bij u.

ENGIE pakket: zonne-energie en CO2-gecompenseerd gas

Een energiecontract van ENGIE is pas compleet als het een combinatiepakket van zonne-energie en CO2-gecompenseerd gas is. ENGIE levert zo ook een bijdrage om de uitstoot van CO2 te compenseren met het opzetten van duurzame projecten. Een goed voorbeeld davan is bijvoorbeeld het planten van nieuwe bomen. De uitsoot van CO2 wordt zoetjes aan zo teruggebracht naar nul. Bent u al overtuigd van ENGIE zonne-energie? Kies dan voor een duurzaam energiecontract en draag zo bij aan een betere wereld.

ENGIE heeft GRATIS app om u te helpen

Kiest u voor ENGIE als energieleverancier? Dan mag u ook nog gebruik maken van de gratis app die te downloaden is. Na deze app gedownload te hebben kunt u snel en eenvoudig uw energiezaken regelen. Alles om u een handje te helpen als u klant bent.

Tips over ENGIE zonne-energie contract

Gaat u voor de overstap naar het ENGIE zonne-energiecontract? Bekijk dan ook eens de verschillende voorwaarden. Een paar voorwaarden zijn onder andere:

  • Dit is een groen energiecontract. U krijgt dus groene energie afkomstig uit Nederland;
  • Uw leveringstarieven per kWh( stroom) en CO2 gas per m³ staan vast voor de duur van het contract. Dat kan zijn of één of drie jaar. Na afloop van die periode kunt u dan gewijzigde tarieven verwachten;
  • U krijgt geen welkomstcadeau of cashback korting;
  • Zeer belangrijk: leest u de voorwaarden van dit contract goed door.

Andere deals verdienen ook aandacht

ENGIE geeft voorlopig dus geen extra’s als een welkomstcadeau of cashback korting. Dat is geen prioriteit, maar u verwacht er toch wel iets. ENGIE garandeert u daarentegen wel de laagste tarieven. Maar toch zijn er andere bedrijven die aangeven dat hun energiecontracten met welkomstcadeau of cashback voordeliger kunnen zijn. Dat valt nog te bezien. U kunt als klant altijd Energie Vergelijken om de ware uitkomst te weten. Er zijn genoeg groene energiebedrijven die energie aanbiedingen hebben. GoedkoopsteEnergie.com werkt als een onafhankelijke hulp en helpt u alle energieleveranciers onder de loep nemen.

Vergelijken van energie, een aanrader

Wilt u het proberen om online over te stappen? Gebruik dan de handige energievergelijker om de beste energie aanbieding te berekenen die bij u past. Na de invoer van de vereiste criteria verschijnt een lijst met aan top de goedkoopste energieleverancier. Overstappen duurt nog geen 5 minuten, maar kan u een heleboel doen besparen uitgedrukt in geld. Het is best mogelijk dat u meer als € 450,- bespaard. Ga ervoor!

Plaats een reactie